Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απίθανα πράγματα στο Ρέντη

Απίθανα πράγματα στο Ρέντη
Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 - 16:31

Φοβερά πράγματα έγιναν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λαμία στο Ρέντη το μεσημέρι της Κυριακής. Οι Πειραιώτες αδικήθηκαν και κυνηγήθηκαν από τους διαιτητές, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Κατ' αρχάς δεν δόθηκαν δύο πέναλτι για τον Ολυμπιακό, κάτι το οποίο θα άλλαζε την εν γένει ροή του αγώνα. Ο ρέφερι έκλεισε τα μάτια σε αυτές τις περιπτώσεις, αλλά μην νομίζει κανείς πως ο βοηθός τα πήγε καλύτερα.

Στο 82' έδειξε... οφσάιντ από χτύπημα κόρνερ. Μιλάμε για τρομερά πράγματα στο Ρέντη την Κυριακή. Απίθανα. Συν τοις άλλοις, η κόκκινη κάρτα που δόθηκε στον Βρουσάι και έμεινε με δέκα παίκτες ο Ολυμπιακός, ήταν πολύ τραβηγμένη.

Ανελέητο κυνήγι στον Ολυμπιακό, ακόμα και στις Ακαδημίες.

Διαβάστε επίσης

Άμυνα για γέλια...

Άμυνα για γέλια...

Κι όμως, ο Μάτος κατάφερε να «σπάσει» τη γρανιτένια άμυνα της Κέρκυρας στο 23ο λεπτό και να ανοίξει το σκορ στο νησί. Απίστευτα πράγματα...

Για τα πανηγύρια...

Για τα πανηγύρια...

Οι αμυντικοί της Κέρκυρας μάρκαραν με τα μάτια τους παίκτες του ΠΑΟΚ (0-3), οι οποίοι ούτε σε φιλικό αγώνα δεν θα έβαζαν τόσο εύκολα γκολ.

«Ολυμπιακός για Εμπουεχί»

«Ολυμπιακός για Εμπουεχί»

Ο Ολυμπιακός φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του νεαρού Νιγηριανού που παίζει στην Ντεν Χάαγκ. Ο παίκτης είναι δεξί μπακ.

«Δεν πάει πουθενά ο Γκανέα»

«Δεν πάει πουθενά ο Γκανέα»

Στοπ... ύψωσε ο τεχνικός της Βιτορούλ, Γκέοργκι Χάτζι, σχετικά με τα σενάρια που έχουν να κάνουν με την παραχώρηση του αριστερού μπακ.