Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ιατρικά τη Δευτέρα»

«Ιατρικά τη Δευτέρα»
Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018 - 12:23

Μια ανάσα από τη μεταγραφή του στην Ελλάς Βερόνα βρίσκεται ο Γιάγκος Βούκοβιτς. Για την ακρίβεια, απομένουν τα τυπικά, όπως γράφουν στη γείτονα χώρα, κάτι που σημαίνει πως ο Σέρβος ταξιδεύει για την Ιταλία, αν δεν έχει ταξιδέψει κιόλας για εκεί. Μάλιστα, ο αμυντικός του Ολυμπιακού θα περάσει ιατρικά τη Δευτέρα.

Η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί κάπου κοντά στα 2.5 εκατ. ευρώ, με τον Σέρβο στόπερ, «Υπουργό Άμυνας» στην Κόνιασπορ, από την οποία τον απέκτησε ο Ολυμπιακός, να αντικαθιστά τον Μάρτιν Κάσερες, που έχει ήδη μεταβεί στη Λάτσιο αυτή τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, η συμφωνία ανάμεσα σε όλες τις πλευρές έχει ήδη επιτευχθεί και ο παίκτης θα περάσει ιατρικά τη Δευτέρα και εφόσον πάνε όλα καλά, στη συνέχεια θα ανακοινωθεί από την ιταλική ομάδα, πρωταθλήτρια της χώρας το μακρινό 1986.

Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός, που ήρθε από την Κόνια στον Θρύλο, έναντι του ποσού των δύο εκατ. ευρώ, το μόνο που πρόλαβε να κάνει στον Ολυμπιακό, ήταν να συμπληρώσει πέντε συμμετοχές.

Διαβάστε επίσης

Η μεγάλη ευκαιρία!

Η μεγάλη ευκαιρία!

Η μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού να ξεφύγει από την ομάδα της ΑΕΚ είναι σήμερα, στον αγώνα με αντίπαλο την Ξάνθη στον Ναό.

Της αλλάζει τα φώτα (vids)

Της αλλάζει τα φώτα (vids)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ομάδα της Ξάνθης στον Ναό, από την οποία δεν έχει χάσει ποτέ σε σύνολο 28 αγώνων!