Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ισοπαλία στα Ιωάννινα και στο Αγρίνιο, νίκη για την Λαμία

Ισοπαλία στα Ιωάννινα και στο Αγρίνιο, νίκη για την Λαμία
Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018 - 20:05

Απίθανο ήταν το φινάλε της αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Το ματς κυλούσε στο μηδέν και από τις δύο ομάδες όταν στο 71’ ο Ντάουντα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-0 για τους Περιστεριώτες. Οι γηπεδούχοι ωστόσο αντέδρασαν άμεσα και μάλιστα έφεραν τούμπα στο ματς μέσα σε 2 λεπτά.

Αρχικά, ο Κόντε έκανε το 1-1 στο 87’ και στο 89’ ο Μπάρτρα έκανε το 2-1 για τους Ηπειρώτες. Όμως, οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και στο 90+1 με τέρμα του Καρασαλίδη έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας από τα Ιωάννινα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Γιαννίκογλου, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γιάκος, Μανθάτης (54' Σολτάνι), Αποστολόπουλος, Βιντάλ (79' Μπετρά), Μιχαήλ, Γαρουφαλιάς, Λίλα (63' Χαλκιαδάκης), Κόντε.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Σάκιτς, Βασιλακάκης, Μάντσον, Ντιγκινί, Ντάουντα (80' Βασιλείου), Μπουσούλατζιτς, Ούμπιδες (82' Καρασαλίδης).

Ισόπαλοι με 1-1 ήρθαν και ο Παναιτωλικός με τον Πανιώνιο στο Αγρίνιο. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 25’ με τον Μοράρ, ωστόσο οι «κυανέρυθροι» είχαν την απάντηση με τον Λάμπρου στο 81’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Παναιτωλικός(Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μιχάι, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Μπεχαράνο, Μάρκος Πάουλο, Ντίας, Μάσουρεκ (73' Ρόσα), Ρόζα (84' Κλέσιο, 89' Μπράβο), Μοράρ

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Γκιοατά (73' Μακρύλλος), Μπανανά, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας, Σαββίδης (46' Μπραχίμι), Σπιριντόνοβιτς (65' Λάμπρου), Ντουρμισάι

Τέλος, η Λαμία πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα επικρατώντας με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης, χάρη σε γκολ του Καραγιάννη στο 72’ της αναμέτρησης.

ΛΑΜΙΑ (Μ. Τεννές): Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Όμο, Μπλάζιτς, Βασιλαντωνόπουλος, Πίτι (58' Ακόστα), Ορτέγκα (67' Καραγιάννης), Βάντερσον (80' Κουτρομάνος), Μπούντνικ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σ. Παντελίδης): Αθανασιάδης, Μπέρτος (75' Γκοντό), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Μουνάφο, Ντουντού (81' Μαντίντα), Τσιλιανίδης, Τόνσο, Ισνάλδο (46' Κώτσιρας), Μανιάς.

Διαβάστε επίσης

Πετάει... φωτιές ο Καρίμ!

Πετάει... φωτιές ο Καρίμ!

Ο Ιρανός επιθετικός του Θρύλου με τα δύο τέρματα που σημείωσε στο ματς με την Ξάνθη έφτασε τα 11 στο ελληνικό πρωτάθλημα, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε φοβερή κατάσταση.