Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αντώνης και Γιάννης έγραψαν ιστορία

Αντώνης και Γιάννης έγραψαν ιστορία
Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018 - 09:22

Η λογική λέει ότι το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει. Λογική, όμως, δεν υπάρχει σε όλα τα θέματα και σε όλες τις καταστάσεις. Στην περίπτωση του Αντώνη Νικοπολίδη, όμως, ισχύει 100% το παραπάνω. Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά ή για να ακριβολογούμε ο Γιάννης ακολούθησε τα βήματα του Αντώνη.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και επίσημα πως τρία παιδιά από την ομάδα Νέων υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο. Ανάμεσα στα τρία ονόματα φιγουράρει και αυτό του Γιάννη Νικοπολίδη. Όσοι δεν το γνωρίζουν πρόκειται για τον γιο του Αντώνη. Ένα παιδί που βρίσκεται στην Ακαδημία του Ολυμπιακού και συνεχίζει την παράδοση της οικογένειας.

Δεν θα μπορούσε να μάθει κάποια άλλη θέση όταν πατέρας του είναι ο τεράστιος Αντώνης Νικοπολίδης. Τερματοφύλακας και ο μικρός που έχει γεννηθεί στις 8 Δεκεμβρίου 2000. Φέτος είναι μέλος της Κ20 του Ολυμπιακού, ενώ τη σεζόν 2016-2017 κατέκτησε το πρωτάθλημα της Super League Κ17 με τους «ερυθρόλευκους» στην Τρίπολη. Ο μικρός θεωρείται σπουδαίο ταλέντο και μάλιστα άνθρωποι της Ακαδημίας του Ολυμπιακού έχουν να λένε τα καλύτερα για τον γιο του Αντώνη θεωρώντας πως έχει μέλλον.

Η οικογένεια Νικοπολίδη έγραψε ιστορία μετά την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου του Γιάννη. Από καταβολής επαγγελματικού ποδοσφαίρου δεν έχει υπάρξει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν στον Ολυμπιακό. Είναι η πρώτη φορά δηλαδή που πατέρας και γιος έκαναν επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Πειραιώτες. Πρόκειται αν μη τι άλλο για μία πολύ σημαντική στιγμή και για τον σύλλογο, αλλά και για την οικογένεια Νικοπολίδη.

Σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε πως ο Αντώνης σαφώς και μαθαίνει τα μυστικά της θέσης στον Γιάννη. Του εξηγεί τα πάντα και είναι συνεχώς δίπλα του σε αυτά τα πρώτα βήματα της καριέρας του. Θέλει, όμως, όλα όσα πετύχει ο γιος του να τα καταφέρει με την αξία του και τη δουλειά του και όχι γιατί εκείνος είναι ο πατέρας του. Τον μικρό δεν τον εκπροσωπεί κάποιος μάνατζερ, αλλά παντού δίπλα του είναι ο πατέρας του. Ο Αντώνης Νικοπολίδης συνόδεψε τον γιο του στα γραφεία της ΠΑΕ για την υπογραφή του συμβολαίο του.

Παρακάτω βλέπετε τον Γιάννη να σηκώνει το τρόπαιο του 2006 μαζί με τον πατέρα του.

Διαβάστε επίσης

Αποφασίζει για Οφόε

Αποφασίζει για Οφόε

Τι ισχύει με την περίπτωση του Βέλγου μέσου και τι θα κάνει με αυτόν, σχετικά με τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Όσκαρ Γκαρθία.

Τρεις νέοι επαγγελματίες!

Τρεις νέοι επαγγελματίες!

Οι Γιάννης Νικοπολίδης, Αναστάσιος Μποσκουϊδης και Νικήτας Νικόλης υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια! Η διοίκηση στηρίζει έμπρακτα τα παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία του συλλόγου.

Αποτυχημένος για επτά λόγους

Αποτυχημένος για επτά λόγους

Με το… καλημέρα η διοίκηση της ΕΠΟ έπρεπε να κηρυχτεί έκπτωτη για την αλλαγή του Πειθαρχικού Κώδικα ενώ ξεκίνησε το πρωτάθλημα