Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πήγε και στο Ρέντη ο Εστέμπαν Καμπιάσο

Πήγε και στο Ρέντη ο Εστέμπαν Καμπιάσο
Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018 - 10:25

Έχει στην… πλάτη του μία τεράστια καριέρα. Έχει αγωνιστεί σε κολοσσούς του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αλλά όσο παράξενο και αν μοιάζει τα δύο χρόνια στον Ολυμπιακό τον… σημάδεψαν. Μπορεί να κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, όμως ποτέ δεν έκοψε τους δεσμούς με τον Πειραιά.

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο περί ου ο λόγος παρακολούθησε το παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με την ΑΕΚ από σουίτα του «Γ. Καραϊσκάκης». Στο πλευρό του ήταν ο Φρανσουά Μοντέστο, ενώ είχε την ευκαιρία να τα πει και με τον ηγέτη του συλλόγου Βαγγέλη Μαρινάκη με τον οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις. Ο «Κούτσου» είναι ένας από τους πλέον αγαπητούς ανθρώπους στο Λιμάνι και δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται να παρακολουθήσει παιχνίδι του Ολυμπιακού. Το είχε κάνει ξανά και τον Σεπτέμβριο.

Θυμίζουμε πως ο Εστέμπαν Καμπιάσο έχει επιλέξει να ακολουθήσει τον δρόμο της προπονητικής. Ο Αργεντινός πρώην άσος του Ολυμπιακού με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Ελλάδα πέρασε και από το προπονητικό κέντρο της ομάδας το πρωί. Βρέθηκε στο Ρέντη και είχε την ευκαιρία να τα πει και με αρκετούς ανθρώπους της ομάδας που γνωρίζει. Φυσικά μίλησε και με τον Όσκαρ Γκαρθία, ο οποίος έτσι κι αλλιώς περνάει πολλές ώρες στο προπονητήριο.

Με τον «Κούτσου» διατηρούν πολύ καλές σχέσεις οι Πειραιώτες και είναι ένας άνθρωπος που τον έχουν σε πολύ μεγάλη εκτίμηση. Η παρουσία του στην Ελλάδα δεν φαίνεται να σημαίνει κάτι.

Διαβάστε επίσης

Αποφασίζει για Οφόε

Αποφασίζει για Οφόε

Τι ισχύει με την περίπτωση του Βέλγου μέσου και τι θα κάνει με αυτόν, σχετικά με τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Όσκαρ Γκαρθία.

Τι ισχύει με Κούτρη...

Τι ισχύει με Κούτρη...

Ο νεαρός μπακ ένιωσε ενοχλήσεις στον αγώνα με την ΑΕΚ - Τι προσανατολίζεται να κάνει ο Γκαρθία ενόψει των αγώνων με Αστέρα Τρίπολης και «κιτρινόμαυρους».

Τρεις νέοι επαγγελματίες!

Τρεις νέοι επαγγελματίες!

Οι Γιάννης Νικοπολίδης, Αναστάσιος Μποσκουϊδης και Νικήτας Νικόλης υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια! Η διοίκηση στηρίζει έμπρακτα τα παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία του συλλόγου.