Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γιατί είναι ικανοποιημένος ο Γκαρθία...

Γιατί είναι ικανοποιημένος ο Γκαρθία...
Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018 - 14:55

Στην κορυφή του πρωταθλήματος Ελλάδας βρίσκεται ο Ολυμπιακός, η ομάδα έχει αρχίσει να παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο, με πίεση ψηλά και γρήγορες εναλλαγές της μπάλας, ενώ και η άμυνα έχει αρχίσει να δείχνει σιγά σιγά τις πραγματικές και πραγματικά καλές της επιδόσεις. Με τον Όσκαρ Γκαρθία να χαίρεται πολύ περισσότερο για ένα από τα όσα προαναφέρθηκαν.

Δεν είναι άλλο από την άμυνα της ομάδας, η οποία έχει δείξει τρομερή και τρομακτική βελτίωση. Εκεί όπου ο Θρύλος δεχόταν γκολ σε σχεδόν κάθε παιχνίδι, τώρα έχει... ξεχάσει πώς είναι να μαζεύει την μπάλα από τα δίχτυα του ο Σίλβιο Προτό. Με τον Γκαρθία να έχει βάλει φυσικά το χεράκι του σχετικά με τη βελτίωση των αμυντικών επιδόσεων της ομάδας.

Είναι πάρα πολύ χαρούμενος για αυτό ο Γκαρσία, που βλέπει τους παίκτες του να ακούν αυτά που τους λέει και να τα εφαρμόζουν στο γήπεδο, με τα αποτελέσματα να είναι απτά μέχρι στιγμής. Διατηρείται το μηδέν στην εστία του Προτό, οι αμυντικοί και πιο συγκεκριμένα οι στόπερ, παίρνουν τις κατάλληλες θέσεις, ενώ όσον αφορά στους μπακ, είναι άψογοι και προωθούνται όταν πρέπει.

Αν συνεχίσει έτσι ο Ολυμπιακός, τότε με μαθηματική ακρίβεια, η ομάδα θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο στην άμυνα και αφού τα μετόπισθεν θα είναι θωρακισμένα, θα μπορεί ακόμα πιο εύκολα να δοθεί βάρος στην επίθεση, για να κερδίζονται τα παιχνίδια, με πολλά γκολ!

Διαβάστε επίσης

Ρώτησε για Ραφίνια (vids)

Ρώτησε για Ραφίνια (vids)

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ο Ολυμπιακός φέρεται να ρώτησε για τον αριστερό ακραίο της Βιτόρια Γκιμαράες.

Έμεινε εκτός ο Ομάρ

Έμεινε εκτός ο Ομάρ

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στην Πελοπόννησο.