Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βήμα σωτηρίας για τον Παναθηναϊκό με «δώρο» Βάτσιου…

Βήμα σωτηρίας για τον Παναθηναϊκό με «δώρο» Βάτσιου…
Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018 - 19:25

Ντέρμπι παραμονής έδινε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη, με την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη να καταφέρνει τελικά να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0), έχοντας πάντως και την διαιτητική βοήθεια του Βάτσιου.

Ο ρέφερι της αναμέτρησης έκλεισε τα μάτια σε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ πέναλτι για τον Απόλλωνα έπειτα από χέρι του Ινσούα στο 89’ της αναμέτρησης, χαρίζοντας έτσι έναν πολύτιμο βαθμό στον ΠΑΟ στη μάχη που δίνει να παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα τη νέα σεζόν.

Η «ελαφρά ταξιαρχία» είχε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει και να πάρει τη νίκη, αδικήθηκε και με τον μη καταλογισμό πέναλτι από τον Βάτσιο και έτσι δεν μπόρεσε να φτάσεις στο τρίποντο.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας και ανάσαναν για λίγο, φτάνοντας τους 23 βαθμούς στο πρωτάθλημα, κάνοντας βήμα σωτηρίας τουλάχιστον σε αγωνιστικό επίπεδο. Στο τέλος του ματς ο Βάτσιος απέβαλλε τον Στάϊκό, αφήνοντας με 10 παίκτες τους «πράσινους».

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 0

(Γ. Παράσχος): Τσόβιτς, Στάθης, Ζησόπουλος, Μπαρτολίνι, Κούρος (39’ λ.τ. Χουάρες), Παπάζογλου, Κονέ, Τσουκαλάς (62’ Μενδρινός), Αλμπάνης, Ντεβέσα (75’ Ανιέτε), Ελμπάζ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0

(Μ. Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Ινσούα, Χατζηγιοβάνης (81’ Κουντουριώτης), Τζανδάρης (90’ Πίσπας), Κουρμπέλης Λουντ, Αλτμαν (75’ Στάικος), Δώνης.

Διαβάστε επίσης

Η… καυτή «μαύρη» λίστα

Η… καυτή «μαύρη» λίστα

Στο φινάλε των μεταγραφών και το τετραήμερο που απομένει θα κριθεί τι μέλλει γενέσθαι με τους Εμενίκε, Καπίνο, Ζντιέλαρ και Μίλιτς, που δεν υπολογίζονται στον Ολυμπιακό.

Ακόμη μία εβδομάδα «εξυγίανσης»…

Ακόμη μία εβδομάδα «εξυγίανσης»…

Τα απίθανα πράγματα που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζονται με την «εξυγίανση» να μετράει κανονικά γκολ-οφσάιντ 2 μέτρα, να μην υποδεικνύει πέναλτι σε χέρια με ομάδες που παίζουν με παλαίμαχους τερματοφύλακες όπως η Λαμία.

«Να κερδίσω πολλούς τίτλους με τον Ολυμπιακό»

«Να κερδίσω πολλούς τίτλους με τον Ολυμπιακό»

Ο Ιγκόρ Σίλβα τόνισε σε δηλώσεις του πως ήταν όνειρό του να βρίσκεται στον Ολυμπιακό, υποστήριξε ότι στην Βραζιλία όλοι γνωρίζουν την ομάδα του Πειραιά, ενώ τέλος αναφέρθηκε και στο ματς με τον Αστέρα.