Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η… καυτή «μαύρη» λίστα

Η… καυτή «μαύρη» λίστα
Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2018 - 19:47

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Τι και αν από τον Δεκέμβριο γνώριζαν τις προθέσεις της διοίκησης του Ολυμπιακού. Ακόμα δεν έχουν βρεθεί ομάδες από τους Εμάνουελ Εμενίκε, Στεφάνο Καπίνο, Σάσα Ζντιέλαρ και Χρβόγε Μίλιτς, οι οποίοι δεν υπολογίζονται και όλα θα κριθούν στις τελευταίες μέρες των μεταγραφών.

Καμία πρόοδος δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής σε ένα θέμα που «καίει» τους ανθρώπους του Θρύλου, καθώς θέλουν να αποφορτιστεί το ρόστερ, ώστε και εκείνοι από την μεριά τους να προχωρήσουν στις τελευταίες κινήσεις ενίσχυσης. Ο μόνος που πωλήθηκε είναι ο Μοχάμεντ Μπεν στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ ο Γιάγκος Βούκοβιτς δόθηκε δανεικός στην Βερόνα.

Πολλά έχουν ακουστεί μέχρι τώρα από την Τουρκία για τον Εμενίκε, αλλά το υψηλό συμβόλαιο του Νιγηριανού επιθετικού, αλλά και ο ιδιότροπος χαρακτήρας του δημιουργούν προβληματισμό και στις ομάδες της γειτονικής χώρας. Η Αντάλιασπορ αναζητεί δύο επιθετικούς για να ενισχυθεί, υπάρχει η σκέψη για τον Εμενίκε χωρίς, όμως, να έχει παρθεί οριστική απόφαση.

Εξάλλου, το ενδιαφέρον της Παρτιζάν για τον Ζντιέλαρ είναι δεδομένο, όμως το ζήτημα είναι αν μπορούν οι Σέρβοι να ανταποκριθούν οικονομικά. Η Λέγκια Βαρσοβίας έκανε πίσω, διότι οι ιθύνοντές της θεώρησαν υψηλό το τίμημα που τους ζητήθηκε για τον Σέρβο αμυντικό χαφ.

Για τον Καπίνο οι φήμες για… φλερτ με συλλόγους της Αγγλίας έχουν εξασθενήσει, ενώ υπάρχει και η κακή εμπειρία του από την θητεία στην Γερμανία με την Μάιντς. Ο Ολυμπαικός έχει, ήδη, πάρει τον Κροάτη, Ίβουσιτς συμπληρώνοντας την τριάδα των γκολκίπερ (Προτό και Χουτεσιώτης).

Υπάρχει φυσικά και το ζήτημα του Μίλιτς. Για τον Κροάτη αριστερό μπακ έχει ενδιαφερθεί η Χάιντουκ Σπλιτ, αλλά ο ίδιος δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του και δημιουργεί δυσκολίες σε μια τέτοια μετακίνηση. Ο Μίλιτς έχει τις λιγότερες συμμετοχές φέτος από όσους βρίσκονται στην «μαύρη» λίστα, όμως δεν βιάζεται…

Διαβάστε επίσης

Ακόμη μία εβδομάδα «εξυγίανσης»…

Ακόμη μία εβδομάδα «εξυγίανσης»…

Τα απίθανα πράγματα που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζονται με την «εξυγίανση» να μετράει κανονικά γκολ-οφσάιντ 2 μέτρα, να μην υποδεικνύει πέναλτι σε χέρια με ομάδες που παίζουν με παλαίμαχους τερματοφύλακες όπως η Λαμία.

Βήμα σωτηρίας για τον Παναθηναϊκό με «δώρο» Βάτσιου…

Βήμα σωτηρίας για τον Παναθηναϊκό με «δώρο» Βάτσιου…

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη γλίτωσε την ήττα από τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη στο ντέρμπι παραμονής (0-0), με τον διαιτητή της αναμέτρησης να μην καταλογίζει ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ πέναλτι για την ομάδα της Σμύρνης σε χέρι του Ινσούα.