Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δυνατά, απ' την αρχή!

Δυνατά, απ' την αρχή!
Κυριακή, 28 Ιανουαρίου 2018 - 16:00

Προσπαθώντας να κάνει τον Ολυμπιακό ακόμα πιο αποτελεσματικό και ωραίο στο παιχνίδι του, ο Όσκαρ Γκαρθία έχει εφαρμόσει κάποια πράγματα για τον σκοπό αυτό, καταφέρνοντας να βελτιώσει την ομάδα σε μεγάλο βαθμό. Προκειμένου να έχει το πάνω χέρι σε όλα τα παιχνίδια ο Θρύλος, ο Γκαρθία έχει πει ορισμένα πράγματα στους παίκτες του, οι οποίοι τα έχουν κάνει πράξη στους πρόσφατους αγώνες.

Και έτσι θα λειτουργεί από εδώ και πέρα η ομάδα. Όπως λοιπόν στην αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΚ, έτσι και απόψε, ο Ολυμπιακός θα κάνει... παιχνίδι. Είναι δεδομένο πως ο αντίπαλος θα κλειστεί στα καρέ του, με τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να του ανοίξει την άμυνα. Και από την αρχή οι παίκτες θα μπουν δυνατά για να τον αιφνιδιάσουν.

Είναι ο τρόπος που θα βλέπουμε από εδώ και πέρα τον Θρύλο. Θα μπαίνει δυνατά σε όλα τα παιχνίδια του και θα πιέζει την αντίπαλη εστία. Είναι αυτό στο οποίο στέκεται πάρα πολύ ο τεχνικός της ομάδας του Ολυμπιακού, καθώς δεν θέλει να έχει ένα σύνολο που θα δίνει αργό ρυθμό στο παιχνίδι.

Τουναντίον... Θέλει να τη βλέπει κινητική, γρήγορη, με πολλές εναλλαγές θέσεων, ώστε με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, η ομάδα να παίρνει αυτό που θέλει, που δεν είναι άλλο από τις νίκες με τις οποίες θα φτάσει στην κατάκτηση του 45ου πρωταθλήματος στην ιστορία της.

Διαβάστε επίσης

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Δείτε τους ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Οσκαρ Γκαρθία να χρησιμοποιήσει στο βασικό του σχήμα στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η γρηγοράδα κάνει τη διαφορά

Η γρηγοράδα κάνει τη διαφορά

Υπάρχει λόγος που ο Γκαρθία λέει στους παίκτες του να αλλάζουν πάσες γρήγορα. Και οι ποδοσφαιριστές από τη μεριά τους το κατανοούν...

Το 10 το καλό!

Το 10 το καλό!

Ο Ολυμπιακός ψάχνει τη 10η συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα, με την οποία θα παραμείνει μόνος πρώτος. Live στο gavros.gr στις 19:30/NS1.