Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Το ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν κανονισμένο από τους διαιτητές»

«Το ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν κανονισμένο από τους διαιτητές»
Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018 - 09:42

Στη… φόρα έβγαλε τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου ο Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος κατήγγειλε ότι το περσινό παιχνίδι του Κυπέλλου στην Τούμπα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ (4-0), ήταν «κανονισμένο» προκειμένου η ομάδα της Θεσσαλονίκης να πάρει την πρόκριση στον τελικό του θεσμού!

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, οι διαιτητές ήταν μαζί με τον ΠΑΟΚ και σφύριζαν σε όλο το παιχνίδι υπέρ της ομάδας του Ιβάν Σαββίδη! «Ολοι ξέρουν, ήταν κανονισμένο από τους διαιτητές», τόνισε ο Λατινοαμερικάνος, ρίχνοντας μια ακόμα… βόμβα στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για τα διαιτητικά αίσχη στο περσινό παιχνίδι του Κυπέλλου, ανέφερε: «Ξεκάθαρα η διαιτησία επηρέασε. Εμείς, τις μέρες που προηγήθηκαν της αναμέτρησης, ξέραμε ότι οι διαιτητές θα ήταν μαζί τους. Δεν μου αρέσει να μιλώ για τέτοια πράγματα, αλλά είναι κρίμα μια τόσο όμορφη χώρα, με τόσο όμορφο κόσμο, με τόσο όμορφο ποδόσφαιρο να έχει τέτοια πράγματα. Να προσπαθείς με πονηριά να ξεγελάσεις του διαιτητές, με "κανονισμένα" παιχνίδια, με διαιτητές να σφυρίζουν υπέρ της μίας μόνο ομάδας. Είναι κρίμα. Αυτό το ματς, όπως νομίζω όλοι ξέρουν, ήταν κανονισμένο από τους διαιτητές», ανέφερε στο sport24.gr.

Οχι, ότι δεν το ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο μόνιμα ευνοημένος της… εξυγίανσης, αλλά αποκτά άλλη βαρύτητα όταν το καταγγέλλουν ποδοσφαιριστές, που έζησαν στο πετσί τους την αδικία!

Αυτά τα διαβάζουν στην ΕΠΟ; Θα επέμβει κάποιος εισαγγελέας για τις δηλώσεις-βόμβα του Βιγιαφάνιες; Αυτή είναι η… εξυγίανση που ευαγγελίζονται; Αυτό είναι το ποδόσφαιρο που θέλουν;

Διαβάστε επίσης

«Σούπερ Καρίμ»

«Σούπερ Καρίμ»

Το κρεσέντο του Ανσαριφάρντ στο σκοράρισμα συνεχίστηκε και ο επιθετικός του Ολυμπιακού έφτασε τα 13 γκολ. Τα ιρανικά ΜΜΕ τον επευφημούν, λόγω Μουντιάλ.

Ποιος Κομίνης; Πλάκα κάνετε;

Ποιος Κομίνης; Πλάκα κάνετε;

Συνεχίζονται οι προκλήσεις από την ΚΕΔ, που όρισε τον Θεσπρωτό ρέφερι στον αγώνα του Κυπέλλου με την ΑΕΚ – Έναν διαιτητή που τα είχε κάνει μαντάρα στο ματς του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ και δεν είχε αποβάλει τον Μάτος – Συνεχόμενες τραγικές διαιτησίες από τον Κομίνη και πάντα κατά του Ολυμπιακού.

«Αυτοκτόνησε» στα Χανιά ο Απόλλων

«Αυτοκτόνησε» στα Χανιά ο Απόλλων

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» προηγήθηκε και ήλεγχε το ματς με τον Πλατανιά, ωστόσο ο Τσόβιτς χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στους Κρητικούς για το τελικό 1-1.