Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αντίδραση στο ΟΑΚΑ

Αντίδραση στο ΟΑΚΑ
Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018 - 19:58

Η… σκόνη που σηκώθηκε από το ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» δεν έχει κάτσει, αλλά στον Ολυμπιακό είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν την επόμενη μέρα. Μία μέρα που φέρνει απέναντι τους πάλι την ΑΕΚ, αλλά αυτή τη φορά για το Κύπελλο. Οι «ερυθρόλευκοι» την Τετάρτη το βράδυ αντιμετωπίζουν τους «κιτρινόμαυρους» στο ΟΑΚΑ στη ρεβάνς του 0-0 του Φαλήρου.

Η προετοιμασία των πρωταθλητών για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε και ο Όσκαρ Γκαρθία ανακοίνωσε την αποστολή. Ο Μπιόρν Ένγκελς έμεινε εκτός αποστολής κάτι που σημαίνει πως σε αυτή υπάρχουν μόνο δύο στόπερ οι Νικολάου, Σισέ. Αντίθετα συμπεριλήφθηκαν κανονικά οι Ιγκόρ, Χατζισαφί. Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Μποτία και οι Ανδρούτσος, Μάρτνς.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Όσκαρ Γκαρθία για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης

Σκάνδαλο οτιδήποτε άλλο εκτός από πρόστιμο…

Σκάνδαλο οτιδήποτε άλλο εκτός από πρόστιμο…

Παρά το κλίμα που προσπαθούν να δημιουργήσουν, οι εκθέσεις δεν είναι επιβαρυντικές για τον Ολυμπιακό… - Εδώ δεν αφαιρέθηκαν βαθμοί στην ΑΕΚ για τα μαχαιρώματα και τα επεισόδια στον τελικό-ντροπή του Βόλου δεν μπορεί να ζητάνε τίποτα πέρα από πρόστιμο.

Αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους

Αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους

Οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζουν την αντεπίθεσή τους και θέλουν αρχικά την πρόκριση μέσα στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, ώστε να γυρίσει το κλίμα στην ομάδα και στη συνέχεια να διεκδικήσει κόντρα σε όλους και σε όλα και το πρωτάθλημα.