Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά»

«Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά»
Τετάρτη, 7 Φεβρουαρίου 2018 - 22:34

Απογοητευμένοι είναι όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος, κάτι το οποίο επισήμανε και στις δηλώσεις του ο Παναγιώτης Ταχτσίδης.

Ο μέσος των «ερυθρόλευκων», ο οποίος ήταν ο κορυφαίος για τους Πειραιώτες στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, σκοράροντας και το μοναδικό τέρμα της ομάδας του επισήμανε επίσης πως όλοι πλέον κοιτάζουν μπροστά για τον στόχο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Ταχτσίδη:

«Σίγουρα τι να πω είμαστε απογοητευμένοι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι και είχαμε τον κυρίαρχο λόγο. Η ΑΕΚ δεν μας είχε απειλήσει καθόλου. Στο 2ο ημίχρονο δεχτήκαμε ένα γκολ που δεν το περιμέναμε, μας έριξε ψυχολογικά. Στη συνέχεια φάγαμε και το 2ο γκολ. Προσπαθήσαμε μετά το 2-1 να βάλουμε και 2ο γκολ, όμως δεν τα καταφέραμε δυστυχώς. Είμαστε απογοητευμένοι και πλέον κοιτάμε μπροστά».

Για το αν η ομάδα ήταν επηρεασμένη από τα προηγούμενα ματς κόντρα στην ΑΕΚ:

«Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει ψυχολογικό κομμάτι. Πρέπει να μπαίνεις σε όλα τα ματς για να κερδίσεις. Ειδικά όταν βρίσκεσαι στον Ολυμπιακό παίζεις για πρωταθλητισμό και για το Κύπελλο και κοιτάς κάθε ματς ξεχωριστά για να κερδίσεις. Δεν τα καταφέραμε… Ο,τι και να πως είναι περιττό».

Για το τι έφταιξε και ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε:

«Αν είχαμε καταφέρει να σκοράρουμε στο πρώτο παιχνίδι, σίγουρα η ρεβάνς θα ήταν τελείως διαφορετική. Ολη η ομάδα φταίει, δεν φταίει ένας παίκτης. Όπως είπα και προηγουμένως δεν μπορώ να πω τίποτα παραπάνω, είναι περιττό».

Διαβάστε επίσης

Κατώτερος των περιστάσεων

Κατώτερος των περιστάσεων

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 2-1 από την ΑΕΚ και αποκλείστηκε από το Κύπελλο. Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν σαν… υπνωτισμένοι στο β’ ημίχρονο και το πλήρωσαν. Δεν έφτανε το γκολ του Ταχτσίδη.

Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε! (pics+vid)

Αδέρφια ζείτε, εσείς μας οδηγείτε! (pics+vid)

Το gavros.gr αποτίει φόρο τιμής στα 21 αδικοχαμένα αδέρφια μας, τα οποία έχασαν τη ζωή τους στην τραγωδία της Θύρας 7. Σήμερα, συμπληρώνονται 37 χρόνια από την αποφράδα εκείνη ημέρα της 8ης Φεβρουαρίου του 1981, αλλά κανείς δεν πρόκειται να τους ξεχάσει. ΑΘΑΝΑΤΟΙ.

«Πρέπει να δούμε την επόμενη ημέρα»

«Πρέπει να δούμε την επόμενη ημέρα»

Ο Χρήστος Κόντης, ο οποίος αντικατέστησε τον Οσκαρ Γκαρθία στο ματς με την ΑΕΚ τόνισε ότι είναι ένα άσχημο αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό, ωστόσο όλοι θα πρέπει να κοιτάξουν την επόμενη ημέρα.