Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γιατί τα 10 τελευταία ματς είναι τελικοί

Γιατί τα 10 τελευταία ματς είναι τελικοί
Παρασκευή, 9 Φεβρουαρίου 2018 - 15:24

Μπορεί επί Βαγγέλη Μαρινάκη, η τωρινή σεζόν να είναι η δυσκολότερη για τον Ολυμπιακό, αλλά στα δύσκολα πάντα φαίνονται οι μεγάλες ομάδες. Και πολλές ήταν οι φορές που ο Θρύλος έχει καταφέρει να αντιδράσει. Το '11 κατάφερε να πάρει τον τίτλο, το '12 έκανε τη μεγάλη ανατροπή, το '13, το '14, το '15 και το '16, ο Ολυμπιακός στην ουσία πάλευε με τον εαυτό του για τα ρεκόρ, ενώ πέρυσι, παρά τον απίστευτο πόλεμο που δέχτηκε, μπόρεσε να πάρει τον τίτλο.

Φέτος, το πρωτάθλημα είναι δύσκολο να κατακτηθεί με τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, αλλά στον Ολυμπιακό γνωρίζουν πως τα παιχνίδια που απομένουν, είναι πολύ σημαντικά. Είναι σημαντικά για μια σειρά από λόγους και ένας εξ αυτών είναι το γεγονός πως η ομάδα μπορεί σε αυτά τα παιχνίδια να βελτιώσει την εικόνα της.

Ένας άλλος είναι πως όσο πιο ψηλά τερματίσει η ομάδα, τόσο το καλύτερο. Και αν έρθει φυσικά ο τίτλος, αυτό θα είναι ό,τι πιο ωραίο. Κόντρα σε όλους και σε όλα, η ομάδα να πάρει το πρωτάθλημα. Προέχουν βέβαια οι νίκες, η βελτίωση της εικόνας της ομάδας και από εκεί και πέρα, ανάλογα και με το τι θα κάνουν οι άλλοι, θα γίνει το ταμείο.

Διαβάστε επίσης