Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Της… εξυγίανσης το κάγκελο!

Της… εξυγίανσης το κάγκελο!
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 - 09:10

Αυτά που συμβαίνον τη φετινή χρονιά στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχουν προηγούμενο. Ο Ολυμπιακός δέχεται ανηλεή πόλεμο από όλες τις πλευρές, κάτι το οποίο έγινε φανερό για ακόμη μία φορά έπειτα από την απόφαση-έκτρωμα της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας για αφαίρεση 3 βαθμών των «ερυθρόλευκων» για τα όσα συνέβησαν στο ματς με την ΑΕΚ.

Στο συγκεκριμένο ματς όλοι οι άνθρωποι έφυγαν με ασφάλεια από τον αγωνιστικό χώρο και αν δεν υπήρχαν οι προκλήσεις της αστυνομίας που φέρει αποκλειστικά την ευθύνη δεν θα είχε συμβεί το παραμικρό. Απόφαση, λοιπόν, που ισοδυναμεί με ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΑ και που δείχνει και πάλι ότι στην Ελλάδα υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά.

Δεν έχει περάσει και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα από τον τελικό της ντροπής στον Βόλο, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ για να μην θυμόμαστε τι συνέβη εκεί, αλλά και την ατιμωρησία που επακολούθησε. Εξάλλου, όσα χρόνια και αν περάσουν αυτό το ματς θα μείνει στην ιστορία, ως το πιο ντροπιαστικό από κάθε άποψη, αμαυρώνοντας το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το σημαντικό είναι, όμως, να θυμηθούμε την τιμωρία ή μάλλον την μη τιμωρία της ΑΕΚ με αφαίρεση βαθμών ύστερα από το συγκεκριμένο ματς, στο οποίο σημειώθηκαν τα μεγαλύτερα επεισόδια, με μαχαιρώματα και βανδαλισμούς… Οι «κιτρινόμαυροι» πέρασαν στο απυρόβλητο, χωρίς να έχουν κάποια αφαίρεση βαθμών έπειτα από αυτό το ματς.

Τη φετινή χρονιά, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μπήκαν με το έτσι θέλω στους Ζωσιμάδες, δημιουργώντας μεγάλα σε έκταση επεισόδια, ωστόσο δεν κλήθηκαν καν σε απολογία.

Η τιμωρία, λοιπόν, του Ολυμπιακού για αφαίρεση βαθμών έπειτα από τα όσα συνέβησαν στο ματς με την ΑΕΚ, αποδεικνύει περίτρανα τον ανηλεή πόλεμο που δέχεται η ομάδα, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται στο στόχαστρο των πάντων…

Διαβάστε επίσης

Προηγήθηκε ξανά με γκολ οφσάιντ

Προηγήθηκε ξανά με γκολ οφσάιντ

Ο Σάκχοφ ήταν εκτεθειμένος στη φάση που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΟΚ, αλλά φυσικά το σημαιάκι δεν σηκώθηκε ποτέ.

Τα ίδια και τα ίδια…

Τα ίδια και τα ίδια…

Ο ΠΑΟΚ σε ένα ακόμα παιχνίδι χρειάστηκε την εύνοια της διαιτησίας, για να καταφέρει να κερδίσει – Οφσάιντ το πρώτο γκολ στο 3-0 επί της Λάρισας – Δεν πήρε… χαμπάρι ο βοηθός ότι ο Σάκχοφ ήταν σε θέση οφσάιντ.