Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άκουσον, άκουσον!

Άκουσον, άκουσον!
Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018 - 15:56

Η εξυγίανση έχει πάρει τον δικό της δρόμο και μετά τη μη αναφορά της Αστυνομίας για ό,τι έγινε στα Γιάννενα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, ναι μεν ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Γιώργος Λαΐνης άσκησε πειθαρχική δίωξη στον ΠΑΟΚ, αλλά στην ουσία, τη γλιτώνει με ένα απλό πρόστιμο, δε.

Διαβάστε τι αναφέρει η σχετική διάταξη...

«Είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο. Επεισόδια στον εν γένει χώρο του γηπέδου. Η είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, πριν την έναρξη, κατά την διάρκεια ή μετά την λήξη του αγώνα, όπως και η δημιουργία επεισοδίων στα αποδυτήρια, στις κερκίδες ή στον εν γένει χώρο του γηπέδου επιφέρει τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές: α) Χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων ευρώ (20.000) έως εκατό χιλιάδων ευρώ (100.000), εφόσον η είσοδος των οπαδών ή τα επεισόδια δεν συνδέονται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων ή φθορές ιδιοκτησίας».

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Η διάταξη καταλήγει, σημειώνοντας πως μια ομάδα τιμωρείται με πρόστιμο, αν τα επεισόδια δεν συνδέονται με φθορές ιδιοκτησίας. Ποιος λοιπόν έσπασε τα καθίσματα που βλέπετε στη φωτογραφία και τα πέταξε στον παρακείμενο δρόμο και ποιος έσπασε το λουκέτο στη Θύρα 4 του γηπέδου των Ιωαννίνων και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μπήκαν μέσα;

Ο αέρας...;

Διαβάστε επίσης

Ολο και χειρότεροι

Ολο και χειρότεροι

Οι ορισμοί πάνε από το κακό στο χειρότερο και δυστυχώς δεν έχουν βρει ακόμα πάτο.