Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός ήθελε να κλείσει Εμπαγέ, αλλά…»

«Ο Ολυμπιακός ήθελε να κλείσει Εμπαγέ, αλλά…»
Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2018 - 18:01

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΡΖΟΣ

Παρότι ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Ιγκόρ από τον Παναιτωλικό και έχει στο δυναμικό του και τον Ομάρ Ελαμπντελαουί φαίνεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν και για άλλον δεξιό μπακ. Από την Ιταλία προέκυψε ότι οι Πειραιώτες έχουν στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον Ιμπραχίμα Εμπαγιέ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει με την Μπολόνια τον Ιούνιο.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η ιταλική ομάδα βρήκε τον τρόπο να πείσει τον 23χρονο Σενεγαλέζο να μείνει και λέγεται τις τελευταίες ώρες πως υπάρχει προφορική συμφωνία για συμβόλαιο μέχρι το 2023.

Ο ύψους 1,87 μπακ, μπορεί να παίξει και ως κεντρικός αμυντικός και ενίοτε να καλύψει το αριστερό άκρο των μετόπισθεν.

Φέτος έχει 17 ματς στο Καμπιονάτο, έχοντας σημειώσει και ένα γκολ. Ο Εμπαγέ βρίσκεται στην Ιταλία από το 2010, όταν πήγε στην ακαδημία της Ίντερ, με την οποία έχει και 4 συμμετοχές στην πρώτη ομάδα.

Στην Μπολόνια πήγε το 2015, ενώ την σεζόν 2013-2014 έπαιξε στην Λιβόρνο ως δανεικός.

Διαβάστε επίσης

Ολο και χειρότεροι

Ολο και χειρότεροι

Οι ορισμοί πάνε από το κακό στο χειρότερο και δυστυχώς δεν έχουν βρει ακόμα πάτο.

Τρία σερί ματς, κριτήριο για πολλούς

Τρία σερί ματς, κριτήριο για πολλούς

Πρώτα ο Πανιώνιος, μετά ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα και έπειτα ο Παναθηναϊκός στο Καραϊσκάκη θα βοηθήσουν τον τεχνικό του Ολυμπιακού να βγάλει ασφαλέστερα συμπεράσματα για το ρόστερ.

Άκουσον, άκουσον!

Άκουσον, άκουσον!

Πειθαρχική δίωξη στον ΠΑΟΚ άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Γιώργος Λαΐνης, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν κινδυνεύει, διότι δεν έγιναν... φθορές ιδιοκτησίας.