Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αφιερώνω τη νίκη στους φιλάθλους μας»

«Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αφιερώνω τη νίκη στους φιλάθλους μας»
Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018 - 21:33

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου, σε ένα ματς που δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει, ωστόσο δεν είχε μεγάλη επιτυχία στην τελική προσπάθεια.

Αυτό ακριβώς τόνισε και στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του ματς ο προπονητής του Ολυμπιακού, Οσκαρ Γκαρθία, ο οποίος αφιέρωσε τη νίκη στους φιλάθλους των «ερυθρόλευκων», καθώς και στην κόρη του, η οποία βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε ο Ολυμπιακός στην κόρη του:

«Ναι, γιατί είναι η πρώτη φορά που ήρθε να δει από κοντά την ομάδα μου. Ηθελα τη νίκη και ήταν πολύ σημαντικό για εμένα να τα καταφέρω ειδικά σήμερα. Όταν είναι κοντά η οικογένεια σου πάντα θες να το αφιερώνει εκεί».

Για τις πολλές τελικές που δημιούργησαν οι «ερυθρόλευκοι»:

«Ναι, πραγματικά θέλαμε να είχαμε μεγαλύτερη επιτυχία στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Βγάλαμε πολλές ευκαιρίες και από εκεί και πέρα μετράει η επιτυχία που θα έχουν οι επιθετικοί σου. Η δουλειά του προπονητή είναι να δημιουργεί η ομάδα του όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες και είμαστε ικανοποιημένοι σε αυτό το κομμάτι».

Για το αν θα έρχεται πιο συχνά στο γήπεδο η οικογένεια του:

«Θα έρχονται πιο συχνά. Θέλω να αφιερώσω τη νίκη στους φιλάθλους μας γιατί το ποδόσφαιρο είναι για τους φιλάθλους και θέλω να αφιερώσω αυτό το αποτέλεσμα σε αυτούς που συνήθως είναι εδώ, όμως σήμερα δεν μπορούσαν».

Διαβάστε επίσης

Οτζίτζα και… 1-0! (pics)

Οτζίτζα και… 1-0! (pics)

Ο Ταχτσίδης έβγαλε φοβερή πάσα στον Βέλγο μεσοεπιθετικό και αυτός με ωραίο πλασέ νίκησε τον Κότνικ για το 1-0 επί του Πανιωνίου.

«Θα παλέψουμε ως το τέλος»

«Θα παλέψουμε ως το τέλος»

Ο Οτζίτζα-Οφόε σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του ματς με τον Πανιώνιο τόνισε ότι υπάρχει πίεση στον Ολυμπιακό, ωστόσο όλοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι το τέλος.