Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα παλέψουμε ως το τέλος»

«Θα παλέψουμε ως το τέλος»
Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018 - 22:35

Μέχρι το τέλος θα παλέψει ο Ολυμπιακός, προκειμένου να κερδίσει όλα τα ματς, όπως τόνισε και σε δηλώσεις του ο Οτζίτζα-Οφόε.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός του Θρύλου, ο οποίος σκόραρε και το μοναδικό τέρμα του ματς, δίνοντας τη νίκη στους «ερυθρόλευκους» υποστήριξε ότι υπάρχει πίεση σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Ωστόσο, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε όλοι είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα μέχρι το τέλος, να πιστέψουν στον εαυτό τους και να προσπαθήσουν μέχρι το τέλος να γυρίσουν την κατάσταση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είχαμε αγωνία μέχρι να μπει το πρώτο γκολ, ήμασταν αρκετά πιεσμένοι. Πρέπει να προσπαθούμε να κερδίζουμε όλα τα ματς, θα παλέψουμε ως το τέλος. Νιώθουμε πιεσμένοι για να κερδίσουμε τα παιχνίδια που απομένουν. Είναι καλό καμιά φορά αυτό για τους παίκτες. Είχαμε κακές εμφανίσεις και ατυχίες σε παιχνίδια που μπορούσαμε κάτι παραπάνω. Πρέπει να τα δώσουμε όλα από εδώ και στο εξής, να πιστέψουμε στον εαυτό μας. Αν δεν τα καταφέρουμε, τουλάχιστον δεν θα πούμε πως δεν προσπαθήσαμε.

Για το τι έχει πάει στραβά:

Είναι πολλά πράγματα που έχουν πάει στραβά, τα συζητάμε στα αποδυτήρια και προσπαθούμε να βρούμε τη λύση. Σήμερα είχαμε μεγαλύτερη ηρεμία, ο προπονητής και το σταφ είναι εκεί για να μας πουν τι κάνουμε σωστά και τι λάθος. Υπήρχαν κάποια ματς που ήταν συνεχόμενα και δεν είχαμε και τον προπονητή μας μαζί. Αυτός είναι ο καπετάνιος».

Για την κριτική που δέχεται ο Ολυμπιακός:

Σαν επαγγελματίας, πρέπει να δέχεσαι την κριτική. Άλλες φορές σου κάνει καλό άλλες κακό, το θέμα είναι πως θα αξιολογήσεις την κριτική. Είχα κάποια προσωπικά προβλήματα αλλά όταν παίζω είμαι συγκεντρωμένος και θέλω να τα δίνω όλα. Είχα και έναν μικρό τραυματισμό, είμαι όλο και καλύτερα. Ευχαριστώ τους φιλάθλους που με στηρίζουν, σε μία εβδομάδα έχουμε σημαντικό παιχνίδι, θα πρέπει να είμαστε καλά και μετά».

Διαβάστε επίσης

«Θα πάμε στην Τούμπα για να κερδίσουμε»

«Θα πάμε στην Τούμπα για να κερδίσουμε»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο κόντρα στον Πανιώνιο και το σκορ θα μπορούσε να ήταν πολύ μεγαλύτερο, ενώ παράλληλα έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ.

Οτζίτζα και… 1-0! (pics)

Οτζίτζα και… 1-0! (pics)

Ο Ταχτσίδης έβγαλε φοβερή πάσα στον Βέλγο μεσοεπιθετικό και αυτός με ωραίο πλασέ νίκησε τον Κότνικ για το 1-0 επί του Πανιωνίου.