Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να τι άλλαξε ο Γκαρθία!

Να τι άλλαξε ο Γκαρθία!
Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018 - 13:53

Με 1-0 επικράτησε του Πανιωνίου χθες ο Ολυμπιακός για τη Superleague. Οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και αδικούνται από το τελικό σκορ, όχι, όμως και από τους βαθμούς της νίκης που πήραν, καθώς αυτό ήταν το ζητούμενο. Νίκη λοιπόν για τον Ολυμπιακό χθες στον Ναό, με τον Όσκαρ Γκαρθία να έχει βάλει τις δικές του πινελιές.

Είναι γνωστό τι θέλει να κάνει ο Ισπανός τεχνικός. Να βλέπει μια ομάδα να πιέζει ψηλά, να έχει γρήγορες επιστροφές όταν χάνεται η μπάλα και να παίζει καλό, αυτοματοποιημένο και ταχύ ποδόσφαιρο. Ό,τι απαιτούν δηλαδή οι εποχές. Και η αλήθεια είναι πως όταν ο Ισπανός δεν βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας, ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε αρκετά μπερδεμένος.

Χθες, όμως, με την άνοδο της απόδοσης μερικών παικτών, φάνηκε πόσο πολύ είχε λείψει. Ο Ολυμπιακός έπαιξε ορθολογικό ποδόσφαιρο, έτσι ακριβώς όπως θέλει ο Γκαρθία και φαίνεται πως την ερχόμενη χρονιά, η ομάδα δεν θα έχει καμία σχέση με τη φετινή, αναφορικά με τον τρόπο που θα παίζει και θα αναπτύσσεται.

Πολλές ευκαιρίες, καλές αλληλοκαλύψεις, αρκετές πάσες και γρήγορο κατά το δυνατό ποδόσφαιρο, ήταν τα στοιχεία που επανέφερε στην ομάδα ο Γκαρθία, ο οποίος, αφού έστειλε το μήνυμά του σε πολλούς, τους είδε να εμφανίζονται διαφορετικοί και με όρεξη, έστω και αν το γήπεδο ήταν «παγωμένο», λόγω της τιμωρίας της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Ανεβαίνει ο Χατζισαφί

Ανεβαίνει ο Χατζισαφί

Ο Ιρανός αμυντικός για δεύτερο συνεχόμενο ματς αγωνίστηκε ως βασικός και έδειξε αρκετά καλά στοιχεία και ότι μπορεί να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους».

Το μεγαλείο του Θρύλου (pics)

Το μεγαλείο του Θρύλου (pics)

Με την χορηγία της ΠΑΕ Ολυμπιακός πραγματοποιήθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας στον Δήμο Πειραιά- Το «παρών» έδωσε ο δήμαρχος Πειραιά και πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Μώραλης.