Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η βελτίωση του Θρύλου σε επίθεση και άμυνα

Η βελτίωση του Θρύλου σε επίθεση και άμυνα
Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018 - 13:51

Στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις επέστρεψε τη χθεσινή ημέρα ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες με 1-0 τον Πανιώνιο στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν αντίδραση στο συγκεκριμένο ματς, κάτι το οποίο ήταν και το ζητούμενο πέρα από την κατάκτηση του τριπόντου, με το τελικό σκορ της αναμέτρησης να αδικεί κατάφορα το σύνολο του Οσκαρ Γκαρθία.

Οι Πειραιώτες σε αυτό τον αγώνα έκαναν ένα από τα καλύτερά τους ματς σε άμυνα και επίθεση, κάτι το οποίο αποδεικνύεται και μέσα από τους αριθμούς της στατιστικής. Τελείωσαν τον αγώνα έχοντας 26 τελικές προσπάθειες, εκ των οποίων οι 13 εντός εστίας, ενώ την ίδια ώρα ο Πανιώνιος έμεινε στις 3, οι δύο από αυτές στην εστία.

Ουσιαστικά, λοιπόν, ο Ολυμπιακός δεν κινδύνεψε ποτέ από τον Πανιώνιο με το τελικό σκορ να είναι πλασματικό και τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν μία πανάξια νίκη, η οποία τους ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και δίνει αισιοδοξία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης

Να τι άλλαξε ο Γκαρθία!

Να τι άλλαξε ο Γκαρθία!

Ο Ισπανός προσπαθεί να δώσει στην ομάδα τα δικά του στοιχεία και μερικά από αυτά τα είδαμε στον αγώνα που έγινε χθες στον Ναό με τον Πανιώνιο.

Ανεβαίνει ο Χατζισαφί

Ανεβαίνει ο Χατζισαφί

Ο Ιρανός αμυντικός για δεύτερο συνεχόμενο ματς αγωνίστηκε ως βασικός και έδειξε αρκετά καλά στοιχεία και ότι μπορεί να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους».

Αγαλματάκια ακούνητα!

Αγαλματάκια ακούνητα!

Μιας που σήμερα είναι Καθαρά Δευτέρα, οι παίκτες της Ξάνθης είπαν να κάνουν τις διακοπές τους από την Κυριακή, παρακολουθώντας τον Βράνιες να κάνει το 2-0 ανενόχλητος.