Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλει να τον περιποιηθεί ξανά! (vids)

Θέλει να τον περιποιηθεί ξανά! (vids)
Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018 - 12:56

Σε μερικές ημέρες αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός στην Τούμπα για το πρωτάθλημα Ελλάδας. Πρόκειται για ένα παιχνίδι, το οποίο ενδέχεται να κρίνει πολλά σχετικά με τη μάχη του τίτλου, καθώς σε περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού, αλλάζει όλο το σκηνικό και το τοπίο. Οι Πειραιώτες, οι οποίοι ετοιμάζονται για τη μεγάλη αναμέτρηση, θα στηριχτούν μεταξύ άλλων και στον Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος έχει «χτίσει» τη δική του παράδοση κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Τρία γκολ τους έχει βάλει στα δύο χρόνια που έμεινε στην Ελλάδα. Δύο στο 3-0 στον Ναό την πρώτη σεζόν και ένα στο 0-2 την επόμενη, σε ένα παιχνίδι που έχει πολλά κοινά στοιχεία με το φετινό, καθώς όπως τώρα, έτσι και τότε, οι Πειραιώτες είχαν βρεθεί πίσω στη βαθμολογία και είχαν αρχίσει την αντεπίθεσή τους.

Με τον Μιραλάς λοιπόν να μην έχει ανοίξει ακόμα λογαριασμό με τον Ολυμπιακό κατά την επιστροφή του, δεν αποκλείεται η Τούμπα να αποδειχτεί αρκετά γουρλίδικη για τον Βέλγο.

Δείτε τα δύο γκολ του στο 3-0 το 2020-11



Δείτε το ένα γκολ του στο 0-2 το 2011-12

Διαβάστε επίσης

Τι έδειξε ο Ελαμπντελαουί!

Τι έδειξε ο Ελαμπντελαουί!

Βασικός αγωνίστηκε στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο ο Νορβηγός μπακ - Ό,τι καλύτερο ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή.

Τα νέα της προπόνησης!

Τα νέα της προπόνησης!

Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε το πρωί της Τετάρτης και έγιναν γνωστές μερικές ειδήσεις, που ίσως αλλάξουν τα πλάνα του Γκαρθία, μπορεί και όχι βέβαια...

«Καλός παίκτης ο Μίλιτς»

«Καλός παίκτης ο Μίλιτς»

Ο Σάσα Μπιελάνοβιτς μίλησε για την περίπτωση του Κροάτη μπακ, σημειώνοντας πως πρόκειται για μια καλή περίπτωση.