Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ματσάρα του Φορτούνη στην Τούμπα και η ώρα να βγει (ξανά) μπροστά (vid)

Η ματσάρα του Φορτούνη στην Τούμπα και η ώρα να βγει (ξανά) μπροστά (vid)
Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 - 13:50

Ένα πολύ μεγάλο ματς έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής θα αντιμετωπίσει στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ για την 23η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Σε αυτά τα ματς οι μεγάλοι παίκτες, με ταλέντο και προσωπικότητα βγαίνουν μπροστά, κάτι το οποίο είχε πραγματοποιήσει ο Κώστας Φορτούνης στην νίκη του Ολυμπιακού με 2-0 επί των Θεσσαλονικέων το 2015.

Ο μεσοεπιθετικός του Θρύλου σε εκείνη την αναμέτρηση είχε πραγματοποιήσει μια εξαιρετική εμφάνιση, μοιράζοντας δύο ασίστ στα ισάριθμα γκολ που πέτυχαν οι «ερυθρόλευκοι» με τον Ιντέγε και τον Μιλιβόγεβιτς.

Ο Φορτούνης, ο οποίος νιώθε ενοχλήσεις, ωστόσο αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στην Τούμπα δεν περνάει το καλύτερο διάστημα στην καριέρα του είναι η αλήθεια. Ωστόσο, σε αυτά τα ματς ο ποδοσφαιρικός εγωισμός είναι αυτός που βγαίνει μπροστά και εκείνος καλείται να το πράξει ξανά, βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει σε μια πολύ σημαντική νίκη.

Δείτε το βίντεο από τη νίκη του Θρύλου και τις 2 ασίστ του Φορτούνη:

Διαβάστε επίσης

Χωρίς προβλήματα με ΠΑΟΚ

Χωρίς προβλήματα με ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός εκτός απροόπτου θα ταξιδέψει πλήρης στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση της Κυριακής (25/02) στην Τούμπα για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Πλήρης διάλυση

Πλήρης διάλυση

Μια ωραία ατμόσφαιρα... στον Παναθηναϊκό με τις αποχωρήσεις από την ομάδα σε διοικητικό επίπεδο αλλά και από υπαλλήλους να είναι πάρα πολλές.

Εκδικάζεται η έφεση του Ολυμπιακού

Εκδικάζεται η έφεση του Ολυμπιακού

Σήμερα στις 17:00 το απόγευμα (22/02) αναμένεται να εκδικαστεί η έφεση των «ερυθρόλευκων» για την τιμωρία προστίμου, τιμωρίας έδρας και των -3 βαθμών για τα όσα έγιναν κόντρα στην ΑΕΚ.