Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η σημασία του αγώνα στη Θεσσαλονίκη!

Η σημασία του αγώνα στη Θεσσαλονίκη!
Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018 - 14:03

Πάρα πολύ σημαντικός είναι ο αγώνας για τον Ολυμπιακό στην Τούμπα. Οι Πειραιώτες κοντράρονται με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και θέλουν μόνο το καλό αποτέλεσμα με το οποίο θα καταφέρουν να παραμείνουν σε θέση διεκδίκησης του πρωταθλήματος Ελλάδας. Δύσκολο το εγχείρημα για τον Θρύλο, αλλά είναι αποφασισμένος να τα παίξει όλα για όλα.

Ενδεικτικό της σημασίας του αγώνα για τον Ολυμπιακό, το γεγονός πως σχεδόν καθημερινά στο Ρέντη ήταν και ο Γιάννης Βρέντζος. Ένας σημαντικός παράγοντας για τον Ολυμπιακό, που ανέλαβε αυτές τις ημέρες με την παρουσία του στο Ρέντη να δείξει σε όλους να καταλάβουν πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας στην Τούμπα.

Είναι πολλά τα κίνητρα. Βαθμολογικό, γόητρο και όλα όσα συνοδεύουν αυτή την αναμέτρηση. Πάντα ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζεται διαφορετικά στην Τούμπα από όλους, αλλά επειδή κάποια πράγματα δεν κάνουν αίσθηση πια, στην ομάδα γνωρίζουν τι θα αντιμετωπίσουν και είναι αποφασισμένοι να μην επηρεαστούν, να τα δώσουν όλα και να φτάσουν στη νίκη.

Διαβάστε επίσης

Εκτός... τρεις

Εκτός... τρεις

Ιγκόρ, Μαρτίνς και Σεμπά δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα ενάντια στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Μεγάλη διάκριση για Προτό! (pic)

Μεγάλη διάκριση για Προτό! (pic)

Ένας τέτοιος άνθρωπος, χαρακτήρας και τερματοφύλακας, δεν θα μπορούσε να λείπει από το πάνθεον των πορτιέρο της Άντερλεχτ.