Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συσπειρωμένος στη Θεσσαλονίκη

Συσπειρωμένος στη Θεσσαλονίκη
Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2018 - 18:57

Στην Θεσσαλονίκη έφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού, όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ σε ένα ματς που είναι όλα τα λεφτά για την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Οι Πειραιώτες ταξίδεψαν στην μακεδονική πόλη αποφασισμένοι να ρίξουν την τελευταία τους ζαριά στη… μάχη για τον φετινό τίτλο.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έφτασαν στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" το απόγευμα του Σαββάτου. Κατά την άφιξη της αποστολής είχαν ληφθεί δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έτσι ώστε να μην συμβεί το παραμικρό στον διεθνή αερολιμένα της Θεσσαλονίκης. Όπως συμβαίνει πάντα το πούλμαν παρέλαβε τα μέλη της "ερυθρόλευκης" αποστολής από την πίστα του αεροδρομίου.

Στον Θρύλο όλες αυτές τις ημέρες έχουν κρατήσει κλειστά στόματα και άπαντες έχουν συσπειρωθεί γύρω από την ομάδα. Είναι ενδεικτικό ότι η διοίκηση του Ολυμπιακού βρίσκεται στο πλευρό των πρωταθλητών Ελλάδας. Την αποστολή συνόδεψαν στην μακεδονική πόλη ο Σύμβουλος Στρατηγικής της Διοίκησης, Κριστιάν Καρεμπέ, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και εκ των αντιπροέδρων, Μιχάλης Κουντούρης, ο εκ των αντιπροέδρων Τάκης Αγραφιώτης, ο τεχνικός σύμβουλος, Ντάρκο Κοβάσεβιτς και ο διευθυντής επικοινωνίας, Κώστας Καραπαπάς.

Να σημειώσουμε πως στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" περίμενε την αποστολή του ο αντιπρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος είχε ταξιδέψει οδικώς και όχι με το τσάρτερ.

Διαβάστε επίσης:

Με αυτούς ταξιδεύει στη συμπρωτεύουσα

Εκτός... τρεις

Διαβάστε επίσης

Ηττα με κάτω τα χέρια για τη Λαμία

Ηττα με κάτω τα χέρια για τη Λαμία

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 της ομάδας της Φθιώτιδας και έτσι έκρυψε για λίγο κάτω από το χαλάκι τα πάρα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει σε όλα τα επίπεδα.

Εμειναν στο μηδέν

Εμειναν στο μηδέν

Οι Ηπειρώτες ήρθαν ισόπαλοι (0-0) με τον Λεβαδειακό, για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και έμειναν πίσω στην μάχη για την πεντάδα.

Η αποστολή της... ΠΑΟΚάρας

Η αποστολή της... ΠΑΟΚάρας

Γνωστή έγινε η αποστολή της ομάδας με τα δύο ολόκληρα πρωταθλήματα Ελλάδας, για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.