Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια παρατήρηση κ. υφυπουργέ!

Μια παρατήρηση κ. υφυπουργέ!
Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018 - 18:13

Πρόσφατα, μετά τα όσα έκαναν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο υφυπουργός αθλητισμού κ. Βασιλειάδης είχε πει το εξής. «Ένας ηλίθιος στερεί τον τίτλο από μία ομάδα». Δυστυχώς και ας μας επιτρέψει ο κ. υφυπουργός και επειδή είναι ένα Δημόσιο πρόσωπο, ίσως η τοποθέτησή του να έπρεπε να ήταν κάπως καλύτερη.

Κανένα πρωτάθλημα δεν πήρε ο ΠΑΟΚ και κανένα πρωτάθλημα δεν στερείται από τον ΠΑΟΚ. Άλλο να λέει κάποιος πως ένας ηλίθιος στερεί το πρωτάθλημα από μια ομάδα, στην προκειμένη περίπτωση από τον ΠΑΟΚ και άλλο ένας ηλίθιος στερεί τη ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ του τίτλου από μια ομάδα, συνεπώς από τον ΠΑΟΚ.

Ναι, ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος στη βαθμολογία, αλλά όσο και να θέλουν εκεί στη Θεσσαλονίκη να πάρουν το πρωτάθλημα μετά από 33 χρόνια, μπορούν να το διεκδικήσουν αν θέλουν ή καλύτερα αν μπορούν. Αλλά μας συγχωρείτε κ. υφυπουργέ, κανένας ηλίθιος δεν στέρησε κανέναν τίτλο από τον ΠΑΟΚ. Το δικαίωμα της διεκδίκησης ναι, το στέρησε. Όχι, όμως, τον τίτλο.

Διαβάστε επίσης

Και τώρα, ΠΑΟ!

Και τώρα, ΠΑΟ!

Σιγά-σιγά, στον Ολυμπιακό προσπαθούν να ξεχάσουν τα όσα έγιναν με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και να επικεντρωθούν στον αγώνα με τον ΠΑΟ.