Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Γκαρθία θέλει τον Γερμανό του...

Ο Γκαρθία θέλει τον Γερμανό του...
Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018 - 12:54

Τον ΠΑΟ αντιμετωπίζει την Κυριακή ο Ολυμπιακός για το πρωτάθλημα Ελλάδας και αναζητά φυσικά τη νίκη με την οποία θα καταφέρει να μείνει ζωντανός στη διεκδίκηση του τίτλου. Μπορεί όλοι να πολεμούν τον σύλλογο, αλλά οι Πειραιώτες θα τα δώσουν όλα έως το τέλος προκειμένου να πάρουν αυτό που με μανία προσπαθούν να τους αφαιρέσουν.

Ο Όσκαρ Γκαρθία από τη μεριά του, μετά τη διακομιδή του στο Διαβαλκανικό Κέντρο μετά τα όσα έγιναν στη ζούγκλα, κάνει τα πλάνα του για τον αγώνα και ανάμεσα σε αυτά που σκέφτεται, είναι να παρατάξει μεταξύ άλλων «πρώτο βιολί» τον Μάρκο Μάριν στον αγώνα με τον ΠΑΟ. Ο Γερμανός είναι σε καλή κατάσταση και δεν αποκλείεται να κάνει τη διαφορά.

Ο Μάριν είναι σε φόρμα τώρα, ο Γκαρθία τον βλέπει να μπορεί να αποδώσει και να προσφέρει και δεν αποκλείεται το παιχνίδι με τον ΠΑΟ να το κρίνει ο Γερμανός. Ένας παίκτης που αποτελεί βαρόμετρο τώρα τελευταία για τον Ολυμπιακό και ένας μέσος χρήσιμο, με εμπειρία από αυτά τα παιχνίδια και όρεξη για να δείξει τι αξίζει.

Διαβάστε επίσης

Τα βίντεο δείχνουν την αλήθεια

Τα βίντεο δείχνουν την αλήθεια

Σιγά μην ήξεραν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, όταν τα... έσπαγαν στην Τούμπα, πως ο κανονισμός για τις φθορές, κάνει λόγο πως τα επεισόδια έπρεπε να γίνονταν 100 μέτρα μακριά από το γήπεδο για να μην τιμωρηθεί η ομάδα τους.

Όσο και να... #Pray, δεν τη γλιτώνετε!

Όσο και να... #Pray, δεν τη γλιτώνετε!

Ό,τι και να κάνουν στον ΠΑΟΚ, δεν τη γλιτώνουν, πολύ απλά διότι έχει υπάρξει τραυματισμός του προπονητή του Ολυμπιακού, άρα τους -3 τους έχουν στον... τσεπάκι.