Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα βίντεο δείχνουν την αλήθεια

Τα βίντεο δείχνουν την αλήθεια
Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018 - 12:36

Στον ΠΑΟΚ λένε πως τα επεισόδια δεν έγιναν κοντά στο γήπεδο και 100 μέτρα μακριά από αυτό. Σιγά μην ήξεραν οι χούλιγκαν και την απόσταση που θα έπρεπε να τα σπάσουν όλα για να μην τιμωρηθεί η ομάδα τους. Εδώ τους είχαν πει να είναι εκκλησία η ζούγκλα, αλλά ούτε αυτό δεν άκουσαν οι... τίμιοι. Ο 27χρονος τουλάχιστον που εκτόξευσε το ρολό, δεν το έκανε.

Από εκεί και πέρα, αν ψάξετε καλά στο διαδίκτυο, θα καταλάβετε και θα διαπιστώσετε πως τα επεισόδια δεν έγιναν απλά σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων από το γήπεδο, αλλά ακριβώς από έξω. Και η... τυφλή Αστυνομία, εν αντιθέσει με ό,τι έγινε με τους Ζωσιμάδες, τα είδε και τα έγραψε.

Από τη στιγμή λοιπόν που έξω από το γήπεδο έγινε χαμός και ΥΠΗΡΞΕ ΦΘΟΡΑ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ, τότε ο ΠΑΟΚ, ό,τι και να ισχυρίζεται, λέει ψέματα. Πολύ απλά και σε αυτή την περίπτωση το ζήτημα είναι απλό. Αν ίσχυαν όλα όσα έπρεπε, ο ΠΑΟΚ φέτος δεν θα έπρεπε ούτε καν να έχει στο μυαλό του τη λέξη πρωτάθλημα. Συνυπολογίστε και αυτά που έχουν γίνει με τα γκολ οφσάιντ, αλλά και ό,τι έγινε στους Ζωσιμάδες.

Διαβάστε επίσης

Ο Γκαρθία θέλει τον Γερμανό του...

Ο Γκαρθία θέλει τον Γερμανό του...

Ο Ισπανός προπονητής σκέφτεται να στηριχτεί στον Μάρκο Μάριν προκειμένου να κερδίσει τον ΠΑΟ την Κυριακή ο Ολυμπιακός και να μείνει κοντά στις κορυφαίες θέσεις.

Όσο και να... #Pray, δεν τη γλιτώνετε!

Όσο και να... #Pray, δεν τη γλιτώνετε!

Ό,τι και να κάνουν στον ΠΑΟΚ, δεν τη γλιτώνουν, πολύ απλά διότι έχει υπάρξει τραυματισμός του προπονητή του Ολυμπιακού, άρα τους -3 τους έχουν στον... τσεπάκι.