Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όσο και να... #Pray, δεν τη γλιτώνετε!

Όσο και να... #Pray, δεν τη γλιτώνετε!
Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018 - 12:15

Με το #Pray να έχει ιδιαίτερη σημασία για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αυτή την περίοδο, καλό θα ήταν σε αυτό το σημείο να γίνει αναφορά γιατί πολύ απλά δεν θα τη γλιτώσει και θα φάει τους -3 πόντους. Ο κανονισμός λοιπόν γράφει ρητώς από φέτος, πως αν κάποια ομάδα, συνεπώς οπαδός της, τραυματίσει με αντικείμενο προπονητή, τότε η ποινή είναι -3 πόντοι.

Και μην... τσιμπάτε με τη μαυρόασπρη προπαγάνδα. Πολύ απλά διότι με αυτά που κάνουν, θα πουν πως δεν παραδέχονται τίποτα από την πρώτη στιγμή και για αυτό πιστεύουν πως δεν θα φάνε τους -3. Τα πράγματα, όμως, για αυτούς, είναι αρκετά δυσάρεστα. Από τη στιγμή που έχει τραυματιστεί ο Γκαρθία, δεν τη γλιτώνουν.

Όσο και να... #Pray λοιπόν εκεί στη Θεσσαλονίκη, όσο και να αντιδρούν, τους -3 τους έχουν στο τσεπάκι τους. Τα καρντάσια έκαναν λάθος και θα το πληρώσουν ακριβά. Δεν έχουν επιχειρήματα, δεν έχουν δίκιο και πολύ απλά, θα καθίσουν στη θέση του κατηγορουμένου και θα δεχτούν την ποινή.

Απλά τα πράγματα...

Διαβάστε επίσης

Τα βίντεο δείχνουν την αλήθεια

Τα βίντεο δείχνουν την αλήθεια

Σιγά μην ήξεραν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, όταν τα... έσπαγαν στην Τούμπα, πως ο κανονισμός για τις φθορές, κάνει λόγο πως τα επεισόδια έπρεπε να γίνονταν 100 μέτρα μακριά από το γήπεδο για να μην τιμωρηθεί η ομάδα τους.

Ο Γκαρθία θέλει τον Γερμανό του...

Ο Γκαρθία θέλει τον Γερμανό του...

Ο Ισπανός προπονητής σκέφτεται να στηριχτεί στον Μάρκο Μάριν προκειμένου να κερδίσει τον ΠΑΟ την Κυριακή ο Ολυμπιακός και να μείνει κοντά στις κορυφαίες θέσεις.