Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επικεντρωμένοι στον Πλατανιά

Επικεντρωμένοι στον Πλατανιά
Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018 - 13:34

Μόνο το ματς με τον Πλατανιά πρέπει να έχουν στο μυαλό τους οι παίκτες του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» οφείλουν να είναι επικεντρωμένοι στο συγκεκριμένο ματς το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή (11/03) στην Κρήτη, προκειμένου να πάρουν τη νίκη.

Οι Πειραιώτες θέλουν να βελτιώσουν το βαρύ κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και για να τα καταφέρουν θα πρέπει να παρουσιάσουν ένα άλλο σαφώς καλύτερο πρόσωπο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση σε σχέση με τους τελευταίους αγώνες προκειμένου να πάρουν το τρίποντο.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα πρέπει να έχουν καμία άλλη σκέψη στο κεφάλι τους πέρα από τη νίκη κόντρα στον Πλατανιά, ώστε να ξεκινήσουν να φέρνουν εις πέρας τον νέο τους στόχο για 6 στα 6 μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Είναι υποχρέωση όλων να αλλάξουν τα πράγματα και να διεκδικήσουν μέχρι τέλους ότι καλύτερο από τη φετινή σεζόν και αυτό είναι κάτι το οποίο το γνωρίζουν όλοι, ωστόσο θα πρέπει να το δείξουν και εντός αγωνιστικών χώρων.

Διαβάστε επίσης

Το κυνήγι του Θρύλου από την… εξυγίανση

Το κυνήγι του Θρύλου από την… εξυγίανση

Η διαιτησία του Ευαγγέλου στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟ, η οποία στέρησε δύο βαθμούς από τους «ερυθρόλευκους» ήρθε να προστεθεί σε μία σειρά διαιτητικών οργιών τη φετινή χρονιά με στόχο να βγάλουν εκτός τίτλου τους Πειραιώτες.

Κάποιος να τους μαζέψει…

Κάποιος να τους μαζέψει…

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ διαμαρτυρόμενοι για την ελάχιστη ποινή που θα μπορούσαν να έχουν δεχτεί για τα όσα έγιναν στην Τούμπα κόντρα στον Ολυμπιακό εισβάλλουν σε κανάλια, ραδιοφωνικούς σταθμούς, αεροδρόμια, έχοντας για… κάποιο λόγο ασυλία.