Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του Ολυμπιακού στην Κρήτη από Βασιλειάδη

Απαγόρευση μετακίνησης οπαδών του Ολυμπιακού στην Κρήτη από Βασιλειάδη
Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018 - 14:13

Κόντρα στον Πλατανιά αναμετράται αυτή την αγωνιστική ο Ολυμπιακός για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό πως απαγορεύει την οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών των «ερυθρόλευκων» στην Κρήτη για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 25ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ - Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 11-03-2018 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων Χανίων».

Διαβάστε επίσης

«Υψηλού επιπέδου ο Βιάνα»

«Υψηλού επιπέδου ο Βιάνα»

Το εγκώμιο του Βραζιλιάνου σέντερ μπακ έπλεξε ο προπονητής της Μπράγκα και περιμένει ότι η ομάδα του θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς που έχει βάλει ο Ολυμπιακός.

Εχει… θέματα ο ορισμός Τζοβάρα

Εχει… θέματα ο ορισμός Τζοβάρα

Η προκλητική διαιτησία του ρέφερι της ΕΠΣ Φθιώτιδας, ο οποίος θα σφυρίξει Πλατανιάς-Ολυμπιακός και τα δώρα των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ στη χοροεσπερίδα της Λαμίας

Επικεντρωμένοι στον Πλατανιά

Επικεντρωμένοι στον Πλατανιά

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θέλουν στο ματς με τους Κρητικούς να παρουσιάσουν καλή εικόνα και να πάρουν τη νίκη, βελτιώνοντας το κλίμα στην ομάδα.