Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γελοιοποιήθηκαν ξανά

Γελοιοποιήθηκαν ξανά
Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018 - 21:48

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε απόφαση το Σάββατο, όμως είναι δύσκολο να συμβεί. Αστειότητες και στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Τους ισοπέδωσαν οι Νομικοί Εκπρόσωποι του Ολυμπιακού.

Την ίδια… εξωφρενική επιχειρηματολογία έδωσε στην Επιτροπή Εφέσεων η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με την απόφαση της ποινής να αναμένεται να εκδοθεί μέχρι και το πρωί της Κυριακής.

Μάλιστα, το διοικητικό όργανο της ΕΠΟ, θα συγκεντρωθεί το μεσημέρι του Σαββάτου, με την απόφαση μάλιστα να είναι δυνατό να βγει μέχρι και το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και μάλιστα δια στόματος Μάκη Γκαγκάτση, έλεγαν στην ότι ακόμα και την Κυριακή το πρωί να βγει η απόφαση, προλαβαίνουν να εκδώσουν εισιτήρια για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, η οποία είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 19:30.

Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του προέδρου της Επιτροπής, Δημήτρη Σκουτέρη σε σχετική ερώτηση για την έκδοση της απόφασης ήταν: «Θα δούμε παιδιά, από το απόγευμα του Σαββάτου κι αν... Άνθρωποι είμαστε κι εμείς».

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, στην ακροαματική διαδικασία ακολούθησε ακριβώς την ίδια στάση με τις προηγούμενες ημέρες. Ισχυρίστηκε ότι ο Ολυμπιακός προκάλεσε τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι ο γιατρός κ. Θέος «πάτησε το χείλος του προπονητή του Ολυμπιακού», ενώ ακόμη στάθηκε επίμονα στο ότι ο Ισπανός τεχνικός δεν είχε συμπεριληφθεί εγκαίρως στο φύλλο αγώνα.

Τα συγκεκριμένα επιχειρήματα αντέκρουσε η πλευρά του Ολυμπιακού, ενώ παράλληλα, απόρησε μέχρι και ο πρόεδρος του δικαστηρίου.

Διαβάστε επίσης

Πλήρης επιβεβαίωση του Μαρινάκη

Πλήρης επιβεβαίωση του Μαρινάκη

Συνέντευξη στην εφημερίδα «L’ Equipe» παραχώρησε ο Ρεμί Γκαρντ, για τον οποίο τονίζεται στο σχετικό ρεπορτάζ ότι «…σχεδόν είχε υπογράψει στον Ολυμπιακό». Δεν είναι εύκολο να έρθει στην Ελλάδα ένας καταξιωμένος προπονητής.

Την Τρίτη η απόφαση...

Την Τρίτη η απόφαση...

Την Τρίτη αναμένεται η οριστική απόφαση της έφεσης που έχει ασκήσει ο Ολυμπιακός για τα όσα έγιναν στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Άλυτη εξίσωση η ισορροπία

Άλυτη εξίσωση η ισορροπία

Παρότι η φετινή σεζόν δεν έχει πάει καλά για τον Ολυμπιακό, οι «ερυθρόλευκοι» διατηρούν την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 46 γκολ. Πληγή παραμένει η αμυντική λειτουργία.

«Να διορθώσουμε τα λάθη μας»

«Να διορθώσουμε τα λάθη μας»

Ο Όσκαρ Γκαρθία αναφέρθηκε στο τι πρέπει να γίνει για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας, σημειώνοντας πως θα πρέπει να εκλείψουν τα λάθη.