Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχίζει να ξεφτιλίζεται…

Συνεχίζει να ξεφτιλίζεται…
Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 - 14:51

Δεν πέρασαν λίγες ημέρες από τότε που ο Τάσος Μητρόπουλος έγινε ρόμπα μπροστά στον κόσμο ολόκληρης της Ελλάδας, παίρνοντας το μέρος των εχθρών του Ολυμπιακού στον ανηλεή πόλεμο που δέχονται οι «ερυθρόλευκοι».

Ο Μητρόπουλος και πάλι συνέχισε να ξεφτιλίζεται σχολιάζοντας την απόφαση του ΠΑΟΚ για το ματς με την ΑΕΚ ως εξής: «Ποινή καρμανιόλα στον Σαββίδη, βαριά καμπάνα στον ΠΑΟΚ».

Δηλαδή πόσο πιο χαμηλά να πέσεις ρε Τάσο… Αλλά ακόμη πόσες φορές περιμένεις να σε συγχωρέσουν οι φίλοι και η ΠΑΕ Ολυμπιακός;

Σε έχουν συγχωρέσει για το γεγονός ότι πήγες στον Παναθηναϊκό, για όταν πήγε στην ΑΕΚ και πανηγύριζες γκολ κατά του Θρύλου. Όμως πλέον δεν θα σε συγχωρέσει ποτέ κανένας.

Τάχθηκες και συνεχίζεις να παίρνεις το μέρος των ανθρώπων που πολεμούν καθημερινά τον Ολυμπιακό και δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να πετούν λάσπη προς τον Θρύλο και τους ανθρώπους των Πειραιωτών με μεγαλύτερο αποδέκτη των ψεύτικων κατηγοριών και των ψευδών τους ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Συνεχίζεις να παίρνεις το μέρος εκείνων που προσπαθούν με ψέματα να βλάψουν τον Θρύλο και τον ηγέτη του και αυτό δεν θα στο συγχωρέσει κανένας Ολυμπιακός. Η αχαριστία είναι άσχημο πράγμα και εσύ μόνο ευχαριστώ μπορείς να λες για όσα σου έχουν προσφέρει ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Όμως εσύ επέλεξες να πας στην απέναντι πλευρά, στους σκευωρούς και στους λασπολόγους… Βέβαια, όπως σας είχαμε ξανά αναφέρει ο Τάσος δεν σκαμπάζει από τεχνολογία και το συγκεκριμένο ποστ δεν αποκλείεται να προέρχεται από τη σύζυγό του Νένα.

Αλλά ακόμη και έτσι να είναι ακόμη χειρότερα για τον ίδιο…

Έπεσες ακόμη πιο κάτω στα μάτια όλου του κόσμου και δη των ανθρώπων του Ολυμπιακού…

Διαβάστε επίσης

Της εξυγίανσης…

Της εξυγίανσης…

Τιμωρίες για γέλια στον ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν αφενός στην Τούμπα στο ματς με την ΑΕK, αλλά και για τα «ντου» στους Ζωσιμάδες, καθώς και για τα όσα έλαβαν χώρα στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ποινή… χάδι στον ΠΑΟΚ

Ποινή… χάδι στον ΠΑΟΚ

Γελάει ο κόσμος με την απόφαση του αθλητικού δικαστή, καθώς αν και η FIFA ζήτησε σκληρές ποινές, οι Θεσσαλονικείς έπεσαν στα μαλακά…- Μόλις με αφαίρεση -3 βαθμών για φέτος και -2 για του χρόνου η τιμωρία του ΠΑΟΚ για το ματς με την ΑΕΚ…