Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ευκαιρία για τους μικρούς

Ευκαιρία για τους μικρούς
Τρίτη, 3 Απριλίου 2018 - 11:27

Ο Ολυμπιακός στη συνέχεια της σεζόν θα αγωνιστεί με παίκτες από την Κ20 του συλλόγου, οι οποίοι όπως τόνισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σίγουρα θέλουν περισσότερο από εκείνους της πρώτης ομάδας να αγωνιστούν με τη φανέλα του Θρύλου.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές έχουν έτσι την ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους και να κερδίσουν μία θέση στο ρόστερ της ομάδας και για τα επόμενα χρόνια. Επίσης, εκτός από τους παίκτες από την ομάδα Νέων ευκαιρίες θα πάρουν οι Ανδρούτσος, Νικολάου, Χουτεσιώτης, Βέργος οι οποίοι διψούν για να αγωνιστούν και να βοηθήσουν το σύλλογο.

Το ταλέντο που υπάρχει στους πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού είναι πάρα πολύ μεγάλο και θα έχουν την ευκαιρία πλέον στα 4 εναπομείναντα ματς του πρωταθλήματος να δείξουν ότι δικαίως βρίσκονται στον Θρύλο και μπορούν να προσφέρουν στο σύλλογο.

Σε κάθε περίπτωση οι νεαροί άσοι του Ολυμπιακού θα αγωνιστούν με πάθος, θα βγάλουν ψυχή, κάτι το οποίο δεν έπρατταν το τελευταίο διάστημα οι παίκτες της πρώτης ομάδας.

Ο κόσμος πέρα από το αποτέλεσμα θέλει να βλέπει από τους παίκτες να ματώνουν τη φανέλα και σίγουρα οι νεαροί θα το κάνουν αυτό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από την Κ20 παίκτες και από την Κ17 αναμένεται να προβιβαστούν στην πρώτη ομάδα, η οποία τα πηγαίνει εξαιρετικά τη φετινή σεζόν και έχει δείξει ότι διαθέτει πάρα πολύ ταλέντο.

Διαβάστε επίσης

ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ...

ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ...

Τον κατήφορο συνεχίζει η εφημερίδα «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ» που προφανώς δεν μπορεί να απεμπλακεί από τα πράσινα δίχτυα στα οποία έχει πιαστεί

Θα ακολουθήσουν και άλλες αποχωρήσεις…

Θα ακολουθήσουν και άλλες αποχωρήσεις…

Η αδιαφορία κάποιων στο Ρέντη θα τους οδηγήσει στην έξοδο από τον Ολυμπιακό, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι αποφασισμένος να κρατήσει στην ομάδα μόνο όσους «ματώνουν» για τη φανέλα…

«Χρόνια πολλά Καρίμ!» (pic)

«Χρόνια πολλά Καρίμ!» (pic)

Ο Ιρανός επιθετικός του Ολυμπιακού έχει σήμερα (02/04) τα γενέθλιά του και η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ του ευχήθηκε μέσω των social media της ομάδας.

Θα φτιάξει τον Θρύλο όπως όλοι ονειρευόμαστε

Θα φτιάξει τον Θρύλο όπως όλοι ονειρευόμαστε

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βγήκε (ξανά) μπροστά, είπε αυτά που θα έλεγε ο κάθε φίλος της ομάδας και έδειξε αποφασισμένος να δημιουργήσει ξανά από την αρχή τον Ολυμπιακό που όλοι θέλουμε να βλέπουμε.