Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα ακολουθήσουν και άλλες αποχωρήσεις…

Θα ακολουθήσουν και άλλες αποχωρήσεις…
Τρίτη, 3 Απριλίου 2018 - 13:13

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη ήταν ξεκάθαρο στον Ολυμπιακό θα αγωνίζονται μόνο όσοι «ματώνουν» για τη φανέλα του Θρύλου.

Μόνο όσοι μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει στη νίκη.

Η αλήθεια είναι ότι η αδιαφορία κάποιων παικτών στην ομάδα το τελευταίο διάστημα ήταν εμφανής και αυτό θα τους οδηγήσει μακριά από το σύλλογο.

Μετά τους Σεμπά και Οτζίτζα, λοιπόν, αναμένονται το επόμενο διάστημα και άλλες αποχωρήσεις, με σκοπό ο Θρύλος να απαρτίζεται από παίκτες που θα γουστάρουν να αγωνίζονται στον Ολυμπιακό και θα το δείχνουν και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι στον Ολυμπιακό οφείλουν να δίνουν τα πάντα κάθε λεπτό ακόμη και στις προπονήσεις. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και θα αγωνίζονται στο σύλλογο μόνοι εκείνοι που θα δείχνουν ότι βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο με το σύλλογο.

Το επόμενο διάστημα, λοιπόν, αναμένονται εξελίξεις με το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι για το καλό του Ολυμπιακού, με στόχο την επιστροφή εκεί που ανήκει στην κορυφή.

Διαβάστε επίσης

«Να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό»

«Να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό»

Ο Κώστας Μανωλάς εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στους «ερυθρόλευκους» και να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που τον βοήθησε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Ξεκίνησε η αντεπίθεση!

Ξεκίνησε η αντεπίθεση!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αρχίσει ήδη να σχεδιάζει την επόμενη ημέρα του συλλόγου με στόχο να επιστρέψει ο Ολυμπιακός εκεί που αξίζει και μας έχει συνηθίσει, στην κορυφή.

ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ...

ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ...

Τον κατήφορο συνεχίζει η εφημερίδα «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ» που προφανώς δεν μπορεί να απεμπλακεί από τα πράσινα δίχτυα στα οποία έχει πιαστεί

Ευκαιρία για τους μικρούς

Ευκαιρία για τους μικρούς

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία στα εναπομείναντα ματς να δείξουν αφενός την αξία τους και ότι η ομάδα μπορεί να βασιστεί σε αυτούς για το μέλλον.