Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στήριξη στο ελληνικό στοιχείο

Στήριξη στο ελληνικό στοιχείο
Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018 - 02:34

Η επόμενη ημέρα στον Ολυμπιακό έχει ξεκινήσει και όλοι κινούνται προς τη δημιουργία της ομάδας που όλοι ονειρεύονται στον Πειραιά.

Μία από τις αποφάσεις που έχει παρθεί στο Λιμάνι είναι να δοθούν ευκαιρίες στο ελληνικό στοιχείο, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του συλλόγου να έχουν τη δυνατότητα με αυτό τον τρόπο να δείξουν ότι μπορούν να αντέξουν τη φανέλα του Θρύλου και να προσφέρουν στο σύλλογο.

Μάλιστα, η επιστροφή κάποιων δανεικών Ελλήνων παικτών στην ομάδα το προσεχές καλοκαίρι φαντάζει σχεδόν σίγουρη, παίρνοντας ξανά μία ευκαιρία να κερδίσουν μία θέση στο ρόστερ των Πειραιωτών.

Την ίδια ώρα γίνεται σαφές ότι θα στηριχτεί και ότι καλύτερο διαθέτει η Ακαδημία του συλλόγου με ήδη τρεις από τους νεαρούς παίκτες από τα φυτώρια της ομάδας, Βρουσάι, Νικόλης και Μαρτίνης να προπονούνται με την πρώτη ομάδα.

Είναι ξεκάθαρο ότι στον Ολυμπιακό θέλουν να στηρίξουν τους Έλληνες παίκτες, επενδύοντας σε αυτούς, οι οποίοι μπορούν να αποτελέσουν στο μέλλον έναν βασικό κορμό στην ομάδα, ο οποίος θα μπορεί να οδηγεί το σύλλογο στην κορυφή, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο.

Ο Γιαννιώτης, ο οποίος δεν είναι δανεικός αλλά ο Ολυμπιακός μπορεί να τον αποκτήσει, ο Λαΐφης, δανεικός στην Σταντάρ Λιέγης, o Τσιμίκας στην Βίλεμ, ο Σιώπης στον Πανιώνιο, ο Ρισβάνης στον Ατρόμητο είναι μερικοί από εκείνους που τα πηγαίνουν εξαιρετικά στις ομάδες τους και ενδεχομένως να πάρουν ευκαιρίες εκ νέου από τους Πειραιώτες.

Διαβάστε επίσης

Ο Μαρτίνς κερδίζει… πόντους

Ο Μαρτίνς κερδίζει… πόντους

Παραμένει ψηλά στη λίστα των «ερυθρολεύκων» ο Πορτογάλος. Ταιριάζει στο προφίλ του τεχνικού που αναζητούν οι άνθρωποι του Θρύλου.

Στο Ρέντη ο Γκαρθία

Στο Ρέντη ο Γκαρθία

Ο Ισπανός προπονητής βρέθηκε εκεί το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης και αποχαιρέτησε τους πρώην παίκτες του.