Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μήλον της έριδος» ο Οτζίτζα

«Μήλον της έριδος» ο Οτζίτζα
Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018 - 03:50

Σε «μήλον της έριδος» αναμένεται να μετατραπεί το προσεχές καλοκαίρι και ενόψει της μεταγραφικής περιόδου, ο Οτζίτζα Οφόε. Ο Βέλγος μέσος δεν υπολογίζεται από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και το όνομά του έχει μπει στη μεταγραφική λίστα. Και αρκετοί σύλλογοι δείχνουν ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό, δύο ομάδες δείχνουν «ζεστές» για να τον αποκτήσουν. Από τη μια είναι η Λιντς από την Αγγλία και από την άλλη η Κράσνονταρ. Μην ξεχνάμε ότι η ρωσική ομάδα είχε βρεθεί και πέρσι κοντά στον 29χρονο μέσο, πριν έρθει στον Θρύλο, αλλά δεν είχε υπάρχει τελικά συμφωνία ανάμεσα σε όλους τους εμπλεκόμενους (σ.σ.: τον παίκτη, την Κράσνονταρ και την Λέγκια Βαρσοβίας). Ο Ολυμπιακός είχε καταθέσει καλύτερη προσφορά και είχε αποκτήσει τον Οτζίτζα από την πολωνική ομάδα.

Η Κράσνονταρ, πάντως, φαίνεται να έχει προβάδισμα σε αυτή την υπόθεση καθώς θέλει να προχωρήσει στην απόκτηση του Βέλγου, αγοράζοντάς τον από τον Θρύλο. Αντίθετα, η πρόταση που προτίθεται να καταθέσει η Λιντς θα είναι για τον δανεισμό του παίκτη για την επόμενη περίοδο.

Διαβάστε επίσης

Επιστροφή στις προπονήσεις

Επιστροφή στις προπονήσεις

Οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά το ρεπό που τους παραχωρήθηκε την Τρίτη (17/04) επιστρέφουν στη δουλειά ενόψει Απόλλωνα Σμύρνης.

Το παράδειγμα του Βρουσάι

Το παράδειγμα του Βρουσάι

Ο νεαρός πήρε την ευκαιρία από τον Κόντη, την άρπαξε από τα… μαλλιά, σκόραρε. Θα έχουν κι άλλα παιδιά ανάλογες στιγμές.

Ημέρα ρεπό

Ημέρα ρεπό

Δεν είχαν προπόνηση την Τρίτη οι «ερυθρόλευκοι». Τετάρτη πρωί ξεκινά η προετοιμασία για το ματς στη Ριζούπολη.