Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τσεκάρουν σε κάθε ευκαιρία τους δανεικούς και όχι μόνο οι «ερυθρόλευκοι»

Τσεκάρουν σε κάθε ευκαιρία τους δανεικούς και όχι μόνο οι «ερυθρόλευκοι»
Κυριακή, 22 Απριλίου 2018 - 12:05

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήρθε τις προηγούμενες ημέρες στη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού, προκειμένου να τρέξει κάποια ζητήματα με σκοπό να δημιουργηθεί τη νέα σεζόν η ομάδα που όλοι θα θέλουν να βλέπουν μέσα στο γήπεδο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μαζί με τους ανθρώπους του συλλόγου έχουν ξεκινήσει να αξιολογούν το υπάρχον ρόστερ, τους δανεικούς, αλλά και να περνούν από μικροσκόπιο κάποιους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Οι «ερυθρόλευκοι» σε κάθε ευκαιρία τσεκάρουν τους δανεικούς παίκτες της ομάδας, κάτι το οποίο έκαναν το Σάββατο (21/04) ο προπονητής της Κ20 του Ολυμπιακού Βασίλης Βούζας, καθώς και ο διευθυντής της Ακαδημίας του Θρύλου Κυριάκος Καραταΐδης, παρακολουθώντας από κοντά τον αγώνα του Κισσαμικού κόντρα στον ΟΦΗ.

Στους Χανιώτες αγωνίζονται αρκετοί παίκτες ως δανεικοί από τους Πειραιώτες και η παρουσία των δύο ανθρώπων της ομάδας στην Κρήτη, λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Κ17 στο νησί τους έδωσε την ευκαιρία να δουν από κοντά σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Εκτός από τους Σάλιακα και Ξύδα, οι οποίοι ήταν οι δύο παίκτες από τον Ολυμπιακό που αγωνίστηκαν είδαν από κοντά και τον Δημήτρη Μάνο, ο οποίος θεωρείται κλεισμένος στον Πειραιά.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα την ίδια ώρα ο Πέδρο Μαρτίνς βρισκόταν στη Γαλλία σκανάροντας περιπτώσεις από τη συγκεκριμένη αγορά.

Είναι ξεκάθαρο, λοιπόν, ότι οι Πειραιώτες μπορεί να μη βιάζονται, καθώς με την γρήγορη έλευση του Πορτογάλου τεχνικού έχουν τη δυνατότητα να μη προχωρήσουν σε σπασμωδικές κινήσεις, ωστόσο σε κάθε ευκαιρία εξετάζουν αφενός το υπάρχον διαθέσιμο υλικό και αφετέρου λύσεις που μπορούν να δώσουν λύσεις στην ομάδα τη νέα σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Αποφασισμένος για το διπλό ο Ολυμπιακός

Αποφασισμένος για το διπλό ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν μόνο τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, συνεχίζοντας έτσι το νέο ξεκίνημα που έκαναν στο ματς με την Κέρκυρα. Live από το gavros.gr στις 19:00/NS4.

Ο Τεβεκέλης τα «ζήτησε», η ΚΕΔ τα έκανε!

Ο Τεβεκέλης τα «ζήτησε», η ΚΕΔ τα έκανε!

Πολλές συμπτώσεις στους ορισμούς αφού μετά τα… παράπονα του παράγοντα του ΠΑΟΚ ορίστηκαν και οι Κούλα, Κουντουρέλλης και όχι μόνο, όχι όμως οι Κομίνης, Αρετόπουλος που ζήτησε να παραιτηθούν

Στόχος η νίκη με ακόμη καλύτερο πρόσωπο

Στόχος η νίκη με ακόμη καλύτερο πρόσωπο

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης εκτός έδρας και θέλει να φτάσει σε μία άνετη επικράτηση, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και βγάζοντας διάθεση στον αγωνιστικό χώρο.