Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποφασισμένος για το διπλό ο Ολυμπιακός

Αποφασισμένος για το διπλό ο Ολυμπιακός
Κυριακή, 22 Απριλίου 2018 - 12:41

Μονόδρομος είναι η νίκη για τον Ολυμπιακό, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη για την 28η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Live από το gavros.gr στις 19:00/NS4.

Οι παίκτες των «ερυθρόλευκων» έχουν θέσει ως στόχο να σημειώσουν μόνο νίκες μέχρι το τέλος της σεζόν, βελτιώνοντας το πρόσωπό τους, κάτι το οποίο θα έχει θετικά αποτελέσματα στο κλίμα της ομάδας ενόψει και της νέας σεζόν.

Οι Πειραιώτες επιθυμούν να συνεχίσουν αυτό που ξεκίνησαν κόντρα στην Κέρκυρα, όπου παρά τα λάθη που έγιναν έδειξαν διάθεση και μπόρεσαν έτσι να φτάσουν σε μία άνετη νίκη με 5-1.

Αυτό θέλουν να επαναλάβουν και κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», παραμένοντας με αυτό τον τρόπο και στο κυνήγι της 2ης θέσης του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Χρήστος Κόντης δεν αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές σε σχέση με την αναμέτρηση με τους Φαίακες, δίνοντας ίσως περισσότερο χρόνο στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και πιο συγκεκριμένα στον Μάριο Βρουσάι, ο οποίος ξεχώρισε με την εμφάνιση του την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Θρύλου έχει δει διάθεση από τους παίκτες του στις προπονήσεις, η οποία θέλει να μεταφερθεί και στη Ριζούπολη, προκειμένου ο Ολυμπιακός να πάρει τη νίκη παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο.

Υπενθυμίζουμε την αποστολή των «ερυθρόλευκων»:

Χουτεσιώτη, Ελαμπντελαουί, Χατζισαφί, Κούτρη, Ένγκελς, Νικολάου, Σισέ, Ρομαό, Ταχτσίδη, Φορτούνη, Μάριν, Ζιλέ, Μαρτίνς, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Τζούρτζεβιτς, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ και Βέργο.

Διαβάστε επίσης

Ο Τεβεκέλης τα «ζήτησε», η ΚΕΔ τα έκανε!

Ο Τεβεκέλης τα «ζήτησε», η ΚΕΔ τα έκανε!

Πολλές συμπτώσεις στους ορισμούς αφού μετά τα… παράπονα του παράγοντα του ΠΑΟΚ ορίστηκαν και οι Κούλα, Κουντουρέλλης και όχι μόνο, όχι όμως οι Κομίνης, Αρετόπουλος που ζήτησε να παραιτηθούν

Στόχος η νίκη με ακόμη καλύτερο πρόσωπο

Στόχος η νίκη με ακόμη καλύτερο πρόσωπο

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Σμύρνης εκτός έδρας και θέλει να φτάσει σε μία άνετη επικράτηση, παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο και βγάζοντας διάθεση στον αγωνιστικό χώρο.