Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πρωτάθλημα... της εξυγίανσης

Το πρωτάθλημα... της εξυγίανσης
Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 - 15:47

Το… καλύτερο και πιο «όμορφο» πρωτάθλημα των τελευταίων ετών φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος του. Έτσι, δεν έλεγαν οι… αντικειμενικοί πριν την έναρξή του;

Αποδείχθηκε περίτρανα ότι ήταν το… καλύτερο όμως πρωτάθλημα της… εξυγίανσης. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από μία σεζόν, στην οποία το ελληνικό ποδόσφαιρο ξεφτιλίστηκε παγκοσμίως με μοναδικό στόχο να μην αφήσουν τον Ολυμπιακό να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Και όπως έχουμε πει πολλές φορές, έχουν γίνει λάθη από τους Πειραιώτες, ωστόσο, αυτό δεν αναιρεί τα όσα ΣΚΑΝΔΑΛΑ έχουν γίνει εις βάρος τους τη φετινή σεζόν, ώστε να μείνει μακριά από τον τίτλο.

Με τα διαιτητικά όργια να διαδέχονται το ένα μετά το άλλο κάθε αγωνιστική πάντα εις βάρος των «ερυθρόλευκων». Με τη βαθμολογία του πρωταθλήματος να κρίνεται στις δικαστικές αίθουσες, με τις αποφάσεις να βγαίνουν μετά από μήνες ή τα ξημερώματα και όλες τους να δείχνουν ξεκάθαρα τον στόχο να αδικηθεί ο Ολυμπιακός.

Ακόμη και τώρα που το πρωτάθλημα έφτασε στο τέλος του, ο Κατσικογιάννης έκανε… τη δουλειά του στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης, μη δίνοντας τρία πέναλτι (!) στους «ερυθρόλευκους» που ακόμη και οι τυφλός θα έδινε.

Ο κόσμος, ευτυχώς, όμως έχει μάτια και βλέπει και έχει συνειδητοποιήσει τι έγινε τη φετινή χρονιά, και πως η ΑΕΚ εν τέλει κατέκτησε αυτό το πρωτάθλημα της… εξυγίανσης.

Θα γίνουν τα πάντα από πλευράς των Πειραιωτών, ώστε αυτή η ξεφτίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου να μην επαναληφθεί ποτέ ξανά.

Αυτή είναι η αλήθεια για το φετινό πρωτάθλημα και όλοι την έχουν αντιληφθεί ακόμη και όσοι δεν το παραδέχονται.

Πλέον, δεν έχει σημασία να αναφέρουμε χαρακτηριστικά όλες τις διαιτησίες που αδίκησαν ολοφάνερα τον Ολυμπιακό, καθώς και τις δικαστικές αποφάσεις που λειτούργησαν με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Όλοι τα είδαν και γνωρίζουν πως κρίθηκε το πρωτάθλημα της… εξυγίανσης.

Διαβάστε επίσης

Ο Βούκοβιτς και ο Ρισβάνης

Ο Βούκοβιτς και ο Ρισβάνης

Αναντικατάστατος είναι ο Σέρβος στη Βερόνα, ενώ και ο 24χρονος Έλληνας κάνει σπουδαία σεζόν με τον Ατρόμητο. Και τους δύο τους έχει στα υπόψιν ο Μαρτίνς.

Οι ξεχωριστές ευχές του Καραπαπά στον Ντέταρι (pic)

Οι ξεχωριστές ευχές του Καραπαπά στον Ντέταρι (pic)

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός ευχήθηκε χρόνια πολλά στον σπουδαίο Λάγιος Ντέταρι, σχολιάζοντας όσα γινόντουσαν και εκείνη την εποχή που αγωνιζόταν στους «ερυθρόλευκους», μη αφήνοντάς τον να πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα με τον Θρύλο.