Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαγωνισμός για προσκλήσεις του Ολυμπιακός – Παναιτωλικός

Διαγωνισμός για προσκλήσεις του Ολυμπιακός – Παναιτωλικός
Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 - 13:40

Όπως σε κάθε εντός έδρας αγώνα έτσι και τώρα η ΠΑΕ Ολυμπιακός διοργανώνει διαγωνισμό, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάποιους τυχερούς φίλους της ομάδας να παρακολουθήσουν από κοντά το ματς των «ερυθρόλευκων» με τον Παναιτωλικό.

Το συγκεκριμένο ματς θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (29/04) στο «Γ. Καραϊσκάκης» και μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και να βρεθείτε στο ματς του Θρύλου με τους Αγρινιώτες.

Αναλυτικά:

Το olympiacos.org σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε, μαζί με την παρέα σας, τον αγώνα του Ολυμπιακού, στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, που θα γίνει στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, την Κυριακή 29/4/2018 στις 19:00.

Αυτό που πρέπει να κάνετε για να δηλώσετε συμμετοχή στην κλήρωση είναι να στείλετε ένα e-mail στην διεύθυνση [email protected] με θέμα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ επισυνάπτοντας μια "ερυθρόλευκη" φωτογραφία σας! Ακόμα, θα χρειαστούν ένα ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΑΜΚΑ και ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, καθώς επίσης και μια λεζάντα με το μήνυμά σας για την ομάδα μας!

Οι τυχεροί της κλήρωσης θα έχουν την δυνατότητα να δουν δημοσιευμένη την δική τους φωτογραφία καθώς και το μήνυμα τους στην ενότητα του site μας RED WALL.

*Οι τυχεροί, που κερδίζουν από 2 προσκλήσεις ο καθένας, θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά την Πέμπτη 26 Απριλίου στις 15:00 το μεσημέρι.

*Σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, όλες οι προσκλήσεις-εισιτήρια θα πρέπει να είναι ονομαστικά, ενώ θα πρέπει ο κάτοχός του να δίνει τον Αριθμό Αστυνομικής Ταυτότητας και το ΑΜΚΑ, έτσι ώστε να μπορέσει νόμιμα να παραλάβει το εισιτήριο - πρόσκληση του. Γι' αυτό για να είναι μία συμμετοχή στον διαγωνισμό μας έγκυρη, θα πρέπει να μας στείλετε όλα τα παραπάνω στοιχεία.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

Συγγνώμη για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Καλή τύχη σε όλους!

Διαβάστε επίσης

Το πρωτάθλημα... της εξυγίανσης

Το πρωτάθλημα... της εξυγίανσης

Διαιτητικά όργια και δικαστικές αποφάσεις, οι οποίες έβγαιναν τα ξημερώματα, ή μετά από μήνες πάντα εις βάρος του Ολυμπιακού έκριναν το… καλύτερο πρωτάθλημα της… εξυγίανσης, κάτι το οποίο έχει γίνει εδώ και καιρό αντιληπτό απ’ όλους.

Οι ξεχωριστές ευχές του Καραπαπά στον Ντέταρι (pic)

Οι ξεχωριστές ευχές του Καραπαπά στον Ντέταρι (pic)

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός ευχήθηκε χρόνια πολλά στον σπουδαίο Λάγιος Ντέταρι, σχολιάζοντας όσα γινόντουσαν και εκείνη την εποχή που αγωνιζόταν στους «ερυθρόλευκους», μη αφήνοντάς τον να πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα με τον Θρύλο.