Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για τον Αλμπάνη

Ο Ολυμπιακός δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για τον Αλμπάνη
Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 - 15:54

Τις τελευταίες ημέρες ακούστηκε και γράφτηκε ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Χρήστου Αλμπάνη.

Κάτι τέτοιο, ωστόσο, είναι ξεκάθαρο ότι δεν ισχύει. Ο επιθετικός του Απόλλωνα Σμύρνης έχει κλείσει στην ΑΕΚ από τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και έτσι δεν υπήρχε περίπτωση να ασχοληθούν με την περίπτωσή του οι «ερυθρόλευκοι».

Επομένως, όλα αυτά τα δημοσιεύματα δεν είχαν καμμιά δόση αλήθειας, αφού δεν υπήρξε ποτέ ενδιαφέρον από τους Πειραιώτες. Τώρα το γιατί ορισμένοι θέλησαν να το παρουσιάσουν διαφορετικά, μονάχα τυχαίο δεν είναι...

Πάντα μια... νίκη σε επίπεδο εντυπώσεων έχει την αξία της. Πόσω μάλλον όταν προέρχεται από έναν αντίπαλο που οικονομικά είναι υποδεέστερος και γενικά δεν ρίχνει χρήματα στο μεταγραφικό «παζάρι». Ειδικά από τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος τελευταία με τον Χριστοδουλόπουλου. Ειδικότερα όταν το... θέμα δεν υπάρχει, ο ντόρος είναι ακόμα μεγαλύτερος. Και στην ΑΕΚ ξέρουν καλά να παίζουν αυτό το... παιχνίδι!

Εδώ πρέπει να σημειώσουμε και κάτι ακόμα. Ο Απόλλων και η ΑΕΚ είναι δύο σωματεία που διατηρούν καλές… σχέσεις. Το «πάρε-δώσε» ανάμεσα στις δύο πλευρές, εξάλλου, δεν αφορά μονάχα το μεταγραφικό κομμάτι. Είναι και αυτή η περιβόητη εξυγίανση, την οποία ορισμένοι διαλαλούν με κάθε τρόπο.

Οπότε θα άφησαν να χαλάσει όλο αυτό το καλό κλίμα; Με τίποτα και σε καμμιά περίπτωση…

Διαβάστε επίσης

Τα νέα «αφεντικά» τα ρωτήσατε;

Τα νέα «αφεντικά» τα ρωτήσατε;

Συμφωνία του Ερασιτέχνη ΠΑΟ με την ΠΑΕ για την ισχύ της Κάρτας Φιλάθλου. Εάν αλλάξει χέρια η ΠΑΕ, θα συμφωνήσουν ο Ταϊλανδός και ο Ισραηλινός;