Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΠΑΟ... ολοταχώς για Β’ Εθνική!

ΠΑΟ... ολοταχώς για Β’ Εθνική!
Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 - 16:37

Τα ψέματα τελείωσαν και η κλεψύδρα αδειάζει… απότομα. Μια εβδομάδα έμεινε στον Παναθηναϊκό για να κλείσει τις εκκρεμότητες που έχει με τον Βέμερ. Ήδη από τη Δευτέρα 30 Απριλίου, με νέα του απόφαση το Διαιτητικό Δικαστήριο τους έδωσε προθεσμία 5 εργάσιμων ημερών για να πληρώσουν. Η ποινή για τη μη συμμόρφωσή τους είναι -3 βαθμοί.

Επειδή, όμως, υπάρχουν άλλες δύο αντίστοιχες «καμπάνες» αφαίρεσης τριών πόντων γιατί δεν έχουν διεκπεραιώσει τις οικονομικές τους υποθέσεις με τον Γερμανό παίκτη, το τρίτο -3 ισοδυναμεί με πτώση στην παρακάτω κατηγορία. Κοινώς, ΠΑΟ εκεί, εκεί στη Β’ Εθνική.

Το πιο ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι πώς ο Βέμερ ζητά άμεσα ένα ποσό κοντά στα 250.000 € και τα υπόλοιπα σε δόσεις ως το τέλος του 2018. Κι αν δεν ρυθμιστεί αυτή η εκκρεμότητα η ξεφτίλα για τον Παναθηναϊκό δεν θα έχει προηγούμενο. Να πέσει, δηλαδή, κατηγορία για χρέη.

Διαβάστε επίσης

Έβγαλε τα συμπεράσματά του ο Μαρτίνς

Έβγαλε τα συμπεράσματά του ο Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό και κράτησε τις σημειώσεις του για τα θετικά στοιχεία αλλά και τις αδυναμίες της ομάδας.