Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γερμανοί και Ολλανδοί για Καρίμ

Γερμανοί και Ολλανδοί για Καρίμ
Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018 - 01:03

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έχει δηλώσεις πολλές φορές τον τελευταίο καιρό πώς δεν ξέρει τι θα συμβεί μετά το καλοκαίρι, αναφορικά με την καριέρα του. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού θα πάει με το Ιράν στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και μετά το τέλος της διοργάνωσης, θα δει τι θα κάνει. Έχει συμβόλαιο με τον Θρύλο, όμως τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί.

Στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ με 17 γκολ, έχει κάνει καλή εντύπωση σε πολλές ομάδες στην Ευρώπη. Με τους συμπατριώτες του να το πηγαίνουν ένα βήμα... παραπέρα. Το δίκτυο Varzesh3 ανέφερε πώς με τις εμφανίσεις που κάνει ο Ανσαριφάρντ, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον γνωστών ομάδων τόσο από την Γερμανία όσο και την Ολλανδία.

Ο ίδιος έχει πει πώς τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, με τους συμπατριώτες του να σχολιάζουν επιπλέον πώς εάν υπήρχε μια καλή (σ.σ.: και συμφέρουσα) πρόταση προς τον Ολυμπιακό, οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα ήταν αρνητικοί να την εξετάσουν.

Διαβάστε επίσης

Το καλύτερο δυνατό φινάλε…

Το καλύτερο δυνατό φινάλε…

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, επιθυμώντας να ολοκληρώσει με νίκη και ωραίο ποδόσφαιρο τη σεζόν.