Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αλλάζουν τα πάντα!

Αλλάζουν τα πάντα!
Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018 - 09:44

Η βαριά ήττα στα Γιάννινα από τον ΠΑΣ είναι ένα αποτέλεσμα που προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις σε ό,τι αφορά το έμψυχο δυναμικό του συλλόγου και την επόμενη ημέρα. Και όλα δείχνουν πώς ξημερώνει μια διαφορετική ημέρα για την ομάδα, μια νέα εποχή. Είχαμε αναφέρει πώς αυτό το διάστημα ήταν κριτήριο για ορισμένους παίκτες, αναφορικά με το μέλλον τους. Εάν αυτό θα είναι στο Ρέντη ή κάπου αλλού.

Τελικά όπως φάνηκε στα τελευταία εκτός έδρας ματς, τίποτα δεν λειτούργησε. Η ομάδα συνέχισε τις κάκιστες εμφανίσεις. Ας το δούμε κι αλλιώς. Μετά και την επίσκεψη του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Ρέντη τη Μεγάλη Δευτέρα, θα έπρεπε να είχαν αλλάξει πολλά. Μάταια περίμενε την αλλαγή ο ηγέτης του Θρύλου, μάταια και οι ΓΑΥΡΟΙ. Δείτε τι συνέβη στα τρία τελευταία εκτός έδρας ματς.

Ισοπαλία στη Λιβαδειά, ήττα στη Ριζούπολη με γκολ του Απόλλωνα στο πρώτο λεπτό, βαριά ήττα στα Γιάννινα από τον ΠΑΣ. Η κλεψύδρα άδειασε και πιο δεν υπάρχει άλλη ευκαιρία. Με την επόμενη ημέρα να έχει πάρα πολλές αλλαγές. Όλα δείχνουν πώς οι αποχωρήσεις θα είναι διψήφιος αριθμός και δεν αποκλείεται να αγγίξουν ακόμα και τους 15 παίκτες!

Στην «πόρτα» της εξόδου σχεδόν όλοι οι ξένοι, ενώ ούτε οι Έλληνες θα πρέπει να αισθάνονται ήσυχοι. Το προσεχές διάστημα θα είναι «καυτό» και οι εξελίξεις συγκλονιστικές, όσον αφορά στο... αύριο του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης

Παρουσιάζεται ο Μαρτίνς

Παρουσιάζεται ο Μαρτίνς

Το μεσημέρι της Τρίτης (08/05) θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του Πορτογάλου τεχνικού από τον Ολυμπιακό.