Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πού είναι ο Κοντονής;

Πού είναι ο Κοντονής;
Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018 - 17:56

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Όλη η Ελλάδα περίμενε σήμερα η ΚΕΔ να ορίσει τον διαιτητή του τελικού Κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, όμως οι παράγοντες της διαιτησίας βρίσκονται σε αδιέξοδο, καθώς η μεν ΑΕΚ θέλει τον Παπαπέτρου (Αθηνών) και ο ΠΑΟΚ τον Σιδηρόπουλο (Δωδεκανήσου), και θέλουν να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια. Ταυτόχρονα, προέκυψαν και σενάρια ότι σκέφτονται την επιλογή ξένου διαιτητή.

Που είναι ο Κοντονής για να λύσει τον «γόρδιο δεσμό», τώρα που έχουμε και… εξυγίανση, στην οποία όλη η Ελλάδα ξέρει ότι έχει μεγάλο ποσοστό συμμετοχής; Άλλωστε, ο Ζακυνθινός ξέρει και από ορισμούς, από τη θητεία ως Υφυπουργός Αθλητισμού, καθώς στον προπέρσινό τελικό ΑΕΚ-Ολυμπιακός, όχι μόνο όρισε τον Σιδηρόπουλο αλλά ανέβαλε και δυο φορές το ματς για να αλλάξουν οι βοηθοί.

Αν ο Κοντονής δεν μπορεί να παρέμβει, ας αναλάβει ο αντί-Ολυμπιακός, Βασιλειάδης, ο οποίος συχνά πυκνά έκανε δηλώσεις ότι η διαιτησία πάει καλά και συνεχίζει την πολιτική Κοντονή στο Υφυπουργείο Αθλητισμού. Τώρα, πως η διαιτησία πήγαινε καλά και δεν έχουν ρέφερι για τον τελικό είναι άλλο θέμα και μόνο ο Βασιλειάδης μπορεί να απαντήσει.

Άλλωστε, ενόψει τελικού υπάρχει λύση. Να σφυρίξει ο Παπαπέτρου το πρώτο ημίχρονο και ο Σιδηρόπουλος το δεύτερο, εκτός αν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ τσακωθούν για το ποιος θα ξεκινήσει το ματς. Επίσης, αν υπάρξει παράταση να μπει ο Κομίνης που δεν γράφει και τίποτα σημαντικό στο φύλλο αγώνα.

Διαβάστε επίσης

Δίπλα στους Έφηβους ο Σάββας Θεοδωρίδης

Δίπλα στους Έφηβους ο Σάββας Θεοδωρίδης

Ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός βρίσκεται στο Αγρίνιο και θα παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό της Κ17 του Θρύλου με τον Παναθηναϊκό. – Σύσσωμη η οικογένεια του Θρύλου στο πλευρό των Εφήβων.

Η AIPS με την «Αρχή των Αθηνών»!

Η AIPS με την «Αρχή των Αθηνών»!

O Παγκόσμιος Οργανισμός Αθλητικού Τύπου (AIPS) μετά τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και την Euroleague συνυπέγραψε την πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη.