Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έβγαλε στη… σέντρα την ΑΕΚ για τη διαιτησία

Έβγαλε στη… σέντρα την ΑΕΚ για τη διαιτησία
Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 - 18:45

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μετωπική σύγκρουση με το διευθύνοντα σύμβουλο της ΑΕΚ, Μηνά Λυσσάνδρου είχε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες εναντίον της, τονίζοντας, στη διάρκεια του σημερινού (11/05) ΔΣ της Superleague, ότι είχε σκανδαλώδη εύνοια από τη διαιτησία.

Στο στόχαστρο του Κούγια βρέθηκαν ο διαιτητής Ευαγγέλου (Αθηνών) που στο παιχνίδι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-1 έδωσε πέναλτι σε βάρος των «ερυθρολεύκων» σε φάση εκτός περιοχής, όπως και άλλοι ρέφερι, ενώ πρόσθεσε ότι «εγώ στα γραφεία μου δεν έχω τον Γιαννάκη τον Παπαδόπουλο». Όμως, δεν έμεινε μόνο σε αυτό, καθώς συμπλήρωσε «μιλάτε για ποδόσφαιρο, εσείς που δεν έχετε βάλει μια». Όλα αυτά σύμφωνα με πληροφορίες.

Όλα αυτά έγιναν στο πλαίσιο της συζήτησης για τις κλήσεις σε απολογία σε βάρος κάποιων ΠΑΕ από την Επιτροπή Δεοντολογίας για ανακοινώσεις και δηλώσεις κατά της διαιτησίας, με την Superleague να αναζητεί τρόπο αντίδρασης, αφού όλα αυτά έγιναν μετά την λήξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι διάλογοι, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες:

Κούγιας: «Μιλάει η ΑΕΚ για τη διαιτησία; Εμείς βγάλαμε ανακοίνωση για τον Ευαγγέλου που σας πήγε... καροτσάκι στο μεταξύ μας παιχνίδι πρωταθλήματος. Η διαιτησία σας ευνόησε σκανδαλωδώς».

Λυσσάνδρου: «Άσε που θα μας μιλήσεις εσύ για δεοντολογία και διαιτησία».

Κούγιας: «Με στήσατε με τον Ζαχαριάδη και τους πλαϊνούς, στον μεταξύ μας ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Εγώ στα γραφεία μου δεν έχω τον Γιαννάκη τον Παπαδόπουλο. Μας έχετε σφάξει».

Λυσσάνδρου: «Τι είναι αυτά που λες; Στα μικρόφωνα να μιλάς για να γράφονται στα πρακτικά».

Κούγιας: «Εγώ συνέχεια στα μικρόφωνα μιλάω. Να πάρετε τα πρακτικά και να μου κάνετε μήνυση. Μιλάτε για ποδόσφαιρο, εσείς που δεν έχετε βάλει μια».

Διαβάστε επίσης

Αποχαιρέτησε τη Βίλεμ ο Τσιμίκας (pic)

Αποχαιρέτησε τη Βίλεμ ο Τσιμίκας (pic)

Ο νεαρός αμυντικός του Ολυμπιακού, ο οποίος αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν στο Ολλανδικό πρωτάθλημα, με ανάρτησή του ανακοίνωσε το τέλος του από τη Βίλεμ.