Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Άουγκσμπουργκ «βλέπει» Καρίμ

Η Άουγκσμπουργκ «βλέπει» Καρίμ
Κυριακή, 13 Μαΐου 2018 - 17:47

Ένα ακόμα δημοσίευμα στο Ιράν αναφέρεται στον Καρίμ Ανσαριφάρντ και το μέλλον του. Όπως αναφέρουν οι συμπατριώτες του επιθετικού του Ολυμπιακού, μια ομάδα που παρακολουθεί «ζεστά» την περίπτωσή του είναι η Άουγκσμπουργκ.

Με τον σύλλογο της Βαυαρίας να «τσεκάρει» εδώ και αρκετό καιρό τον 28χρονο παίκτη. Σίγουρα θα παίξει ρόλο και η παρουσία του Καρίμ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, διότι μέχρι στιγμής οι Γερμανοί δεν έχουν μπει στη διαδικασία να κάνουν πρόταση για να τον αποκτήσουν.

Αυτό που αποτελεί ερωτηματικό είναι εάν η Άουγκσμπουργκ προτίθεται να δώσει ένα μεγάλο ποσό για να αποκτήσει τον Ανσαριφάρντ. Διότι οι συμπατριώτες του, στο δημοσίευμα, αναφέρουν πώς ίσως μια τέτοια μεταγραφή να άγγιζε και το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Εκτός Εθνικής ο Φορτούνης

Εκτός Εθνικής ο Φορτούνης

Ταλαιπωρείται από θλάση και δεν θα είναι στην αποστολή για τη Σεβίλλη, όπου την Τρίτη η Ελλάδα δίνει φιλικό με τη Σαουδική Αραβία.

Στην 35άδα Καρίμ και Εσάν...

Στην 35άδα Καρίμ και Εσάν...

Ο Κάρλος Κεϊρόζ ανακοίνωσε την Κυριακή την προεπιλογή του Ιράν για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Μέσα οι δυο «ερυθρόλευκοι».

Στο νοσοκομείο αστυνομικοί…

Στο νοσοκομείο αστυνομικοί…

Άγριο ξύλο, μάχες σώμα με σώμα, άνθρωποι σε νοσοκομεία, χρήση δακρυγόνων, μολότοφ, φωτιές, ρόπαλα από κουκουλοφόρους… Μερικά από τα όσα έγιναν και ξεφτίλισαν το ελληνικό ποδόσφαιρο διεθνώς.

Διακοπή μετά το δεύτερο γκολ

Διακοπή μετά το δεύτερο γκολ

Καταρρέει το «επιχείρημα» πώς το ματς δεν διεκόπη. Μετά το 2-0 πέρασε ένα τρίλεπτο για να ξαναρχίσει. Και είχαμε και ρίψη φωτοβολίδας στον αγωνιστικό χώρο!