Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χτυπάει» τρεις Βραζιλιάνους ο Ολυμπιακός

«Χτυπάει» τρεις Βραζιλιάνους ο Ολυμπιακός
Τρίτη, 15 Μαΐου 2018 - 11:09

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μία πολύ καλή άποψη για τους Βραζιλιάνους ποδοσφαιριστές και σε όλες του τις ομάδες επιθυμούσε και είχε παίκτες από τη χώρα του «καφέ».

Τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν και για τον Ολυμπιακό μετά την έλευσή του στον Πειραιά προέρχονται από τη Βραζιλία και μάλιστα όπως όλα φαίνονται οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να προχωρήσουν τρεις διαφορετικές περιπτώσεις από την Λατινική Αμερική.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» οι Ντέιβέρσον, Κλέμπερ και Πεδράο αρέσουν πολύ στον Πορτογάλο τεχνικό των Πειραιωτών και δεν αποκλείεται οι «ερυθρόλευκοι» να κινηθούν το προσεχές διάστημα για την απόκτησή τους.

Οι πρώτου δύο αγωνίζονται ως σέντερ φορ, στην Παλμέιρας και Εστορίλ, αντίστοιχα, ενώ ο Πεδράο είναι κεντρικός αμυντικός.

Θα φανεί το επόμενο διάστημα αν τελικά υπάρξει κάτι ως προς τις συγκεκριμένες περιπτώσεις και αν ο Ολυμπιακός προσθέσει το βραζιλιάνικο στοιχείο στο παιχνίδι του.

Διαβάστε επίσης

Αστειότητες από Πάμπλο Γκαρσία…

Αστειότητες από Πάμπλο Γκαρσία…

Ο προπονητής της Κ20 του ΠΑΟΚ, αυτός που έκανε άσεμνες χειρονομίες μπροστά σε μικρά παιδιά και πολλά άλλα, κατηγόρησε τον Όσκαρ Γκαρθία για τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα… Τι άλλο θα δούμε…

Τι πρέπει να γίνει δηλαδή για να τιμωρηθούν;

Τι πρέπει να γίνει δηλαδή για να τιμωρηθούν;

Οι παρατηρητές του τελικού του Κυπέλλου δεν... είδαν τίποτα μεμπτό, και έτσι όπως διαβάζουμε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ γλιτώνουν τις "καμπάνες", κάτι το οποίο αν γίνει θα πρόκειται για σκανδαλάρα.

Δεν πάει Μουντιάλ ο Πάρντο

Δεν πάει Μουντιάλ ο Πάρντο

Ο Κολομβιανός εξτρέμ του Ολυμπιακού δεν βρίσκεται στην προεπιλογή της εθνικής ομάδας της χώρας του για το προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο.