Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τρελό» σενάριο για Φορτούνη!

«Τρελό» σενάριο για Φορτούνη!
Σάββατο, 19 Μαΐου 2018 - 01:29

Απίστευτο κι όμως… τουρκικό. Η Ρίζεσπορ που επέστρεψε στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος της γειτονικής χώρας, θέλει τον Κώστα Φορτούνη! Ναι καλά διαβάσατε, θέλει τον διεθνή μέσο του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, η διοίκηση του συλλόγου είναι διατεθειμένη να δαπανήσει πάρα πολλά χρήματα στη φετινή, καλοκαιρινή, μεταγραφική περίοδο και έχει ως στόχο τον Έλληνα παίκτη του Θρύλου. Με τους Τούρκους να αναφέρουν ότι θα μπορούσε η Ρίζεσπορ να δώσει πάνω από δέκα εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.

Και όχι μόνο αυτό! Το δημοσίευμα επισημαίνει πώς ο πρόεδρος της, Χασάν Κεμάλ Αϊντίν είχε επικοινωνία με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, μεταφέροντας το ενδιαφέρον της ομάδας του για τον Φορτούνη και πώς είναι έτοιμος να καταθέσει και πρόταση για την απόκτησή του… Προσθέτουν ακόμα ότι στο πλάνο είναι να γίνει ταξίδι στην Ελλάδα για άμεσες επαφές με τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων»!

Διαβάστε επίσης

«Ημέρα μνήμης» (pic)

«Ημέρα μνήμης» (pic)

Ο Ολυμπιακός τιμά τη μνήμη των θυμάτων της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Οι «μνηστήρες» για Προτό

Οι «μνηστήρες» για Προτό

Σύμφωνα με δημοσιεύματα τέσσερις ομάδες από το Βέλγιο ενδιαφέρονται για την απόκτηση του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

«Εδώ μιλάμε για όνειδος!»

«Εδώ μιλάμε για όνειδος!»

Το αιχμηρό σχόλιο από τον Κώστα Καραπαπά για την αστυνομία, την έκθεσή της για τον τελικό του Κυπέλλου και την... τιμωρία για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Η αστυνομία το... βιολί της

Η αστυνομία το... βιολί της

Όταν για τα επεισόδια των οπαδών της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ υπάρχουν αμέτρητα βίντεο και εκατοντάδες φωτογραφίες