Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γρήγορο ποδόσφαιρο!

Γρήγορο ποδόσφαιρο!
Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018 - 21:53

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Το μεταγραφικό πλάνο του Ολυμπιακού είναι σε εξέλιξη. Η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» είναι σε ανοικτή… γραμμή με τον Πέδρο Μαρτίνς και «τρέχουν» τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες κινήσεις, αλλά έπεται και συνέχεια. Κι αν υπάρχει μια βασική συνισταμένη αναφορικά με τους παίκτες που έχουν έρθει και θα έρθουν στον Ολυμπιακό, αυτή είναι μια λέξη: Ταχύτητα!

Αυτό διαπίστωσε ο Πορτογάλος προπονητής από την πρώτη στιγμή που έλειπε από το παιχνίδι του Θρύλου. Το γρήγορο ποδόσφαιρο. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αρκετούς παίκτες στο ρόστερ τους με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, αλλά αυτό που έλειπε ήταν η γρηγοράδα. Κάτι που ήταν πρόβλημα, διότι μια ομάδα που δεν μπορεί να βάλει κάτω την μπάλα και να παίξει γρήγορα, αντιμετωπίζει προβλήματα.

Όπως έχει φανεί από τις πρώτες κινήσεις που έχουν γίνει, οι παίκτες που έρχονται θα συμβάλλουν καταλυτικά για να μπορέσει ο Θρύλος να είναι πιο ταχύς σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη. Ειδικά από τη στιγμή που παραδοσιακά είναι μια ομάδα με κυριαρχία στον αγωνιστικό χώρο και συντριπτική κατοχή της μπάλας. Κι επειδή πολλές φορές θα συναντήσει κλειστές άμυνες απέναντί του, εάν έχει γρήγορα εξτρέμ, θα τις ανοίξει.

Ο 48χρονος Πορτογάλος προπονητής από την πρώτη στιγμή σε αυτό στέκονταν. Στη βασική αλλαγή που θέλει να έχει φέτος ο τρόπος παιχνιδιού του Θρύλο. Θα βασίζεται στην ταχύτητα διότι αυτός ο παράγοντας καθορίζει πλέον τα δεδομένα στον αγωνιστικό χώρο.

Διαβάστε επίσης